Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Emlékezés - szerdai szerelmes útravaló

’16febr10
hozzászólok
Emlékezés - szerdai szerelmes útravaló

Sok évvel ezelőtt egy csoportban tanúja lehettem egy olyan 50 éves asszony gyógyulásának, aki sohasem volt boldog egyetlen kapcsolatában sem. Abban a csoportban jött el az ideje annak, hogy visszaemlékezzen az őt megsebző helyzetekre, tudomásul vegye a megtörténtüket, majd elengedje őket.

Ahhoz tehát, hogy boldog párkapcsolatban élhess, időnként meg kell engedned magadnak az emlékezést, a gyászt és az elengedést. Légy bátor, és nézz rá azokra a helyzetekre - a születésedtől mostanáig -, amelyekben bármilyen módon bántottak, akár akarva, akár akaratlanul. Idézd fel, hogy ki volt ott, mit mondott, mit tett. Tudatosítsd magadban, hogy amit mindezek helyett akkor kapni szerettél volna - szeretetet, elfogadást, figyelmet -, azt már ezektől az emberektől nem kaphatod meg, mert azok az idők elmúltak. Sirasd meg, gyászold meg ezeket a múltbéli történéseket.

Éld át bátran a fájdalmat, amit akkor nem engedhettél meg magadnak. Most már felnőtt vagy, erős vagy, biztonságban vagy. Azzal, hogy többé nem akarod eltolni magadtól a fájdalmat, hanem szeretettel ránézel, elfogadod, és meggyászolod, az elengedés is megkezdődik, és ez vezet el régi sebzettséged gyógyulásához.

Ha kell, nézz olyan filmeket, vagy hallgass olyan zenéket, amelyekről tudod, hogy megríkatnak. Nem kell mást tenned, mint közben emlékeztetni magad arra, hogy most régi sebzettségeidet siratod: mindazt, ami azokban az időkben elveszett.

- Akkor leszel lelkileg is egészséges, ha minden nap sírsz legalább 10 percet - mondta egyszer egy ausztrál énekesnő és gyógyító, akinek részt vettem a tanfolyamán. Egyetértek: használd az időnként borult, esős időt arra, hogy a záporokkal és áradásokkal a te könnyeid is meginduljanak, hogy gyógyultan és egészségesen találkozhass a szerelemmel.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, ami még elengedésre vár bennem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Örömben akarok élni, ezért tudatosítom, majd elengedem, ami korábban fájdalmat okozott, és már rég a múlté.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot azzal az én-részeddel, aki szabotálja, hogy boldog kapcsolatban élj, akkor gyere el február 18-án a Teremtő összhang meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim