Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Biztosítás - pénteki szerelmes útravaló

’16jan29
hozzászólok
Biztosítás - pénteki szerelmes útravaló

A csodák az élet természetes velejárói. Ha nincsenek jelen az életünkben, az azt jelenti, hogy valami nincs rendben. Ez a gondolat A csodák tanítása című könyvből származik, és ugyanez igaz a párkapcsolatokra is: az öröm és a boldogság megélése a párkapcsolatok természetes velejárója. Ha éppen nincs öröm és boldogság, akkor valami nincs rendben. Ilyenkor valamit észre kell venned, és meg kell gyógyítanod.

Ha fizikai fájdalmat élsz át, az azt jelenti, hogy a múltban elkövetett hibáidon rágódsz, és bünteted magad, mert a hibáztató, elítélő, támadó gondolatokat önmagad ellen fordítod. Ha pedig érzelmi fájdalmat élsz át, az azt jelenti, hogy elvárásokat fogalmaztál meg, szabályokat állítottál fel, és csalódtál. Valami nem úgy történt, ahogy szeretted volna; valaki nem úgy viselkedett, ahogy szeretted volna, és az e fölött érzett csalódás fáj. Soha nem az fáj, hogy "túlságosan" szeretsz valakit. A szeretet képtelen arra, hogy fájdalmat okozzon - lehetetlen, hogy fájjon, amikor szeretsz, és lehetetlen, hogy fájjon, amikor szeretnek.

Ha ez így van, akkor miért fogalmazunk meg elvárásokat, és miért állítunk fel (többnyire ki sem mondott) szabályokat? Miért nem tudunk ezek nélkül élni, amikor annyi helyen olvashattuk és hallhattuk már, hogy jobb lenne szélnek ereszteni őket?

A válasz olyan, mint egy, a saját farkába harapó kígyó: azért tesszük ezt, hogy elkerüljük azoknak a fájdalmas helyzeteknek a megismétlődését, amelyeket a múltban már átéltünk. Úgy érezzük, ha az elvárásokkal és a szabályokkal bebiztosítjuk magunkat - vagyis elérjük, hogy az, akit szeretünk, mindig pontosan azt tegye, és úgy, ahogy szerintünk a legjobb -, akkor elkerülhetjük a fájdalmat. Ám ennek épp az ellenkezője történik: minél inkább igyekszünk mindent előre meghatározni és irányítani, annál nagyobb az esélye, hogy egyre több fájdalmat élünk át, mert újra és újra csalódunk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen elvárásommal okozok magamnak rendszeresen fájdalmat?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szélnek eresztett elvárásaim helyére béke, öröm és boldogság költözik.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami akadályoz, és megteremteni szerelemmel, párkapcsolati boldogsággal teljes, új életedet, akkor gyere el február 4-én az Új kezdetek szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim