Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Előny - vasárnapi szerelmes útravaló

’16jan17
hozzászólok
Előny - vasárnapi szerelmes útravaló

- A viszonzatlan szerelem is szerelem? - kérdezte tőlem valaki, és én így válaszoltam:
- Persze. Csak hát nagy valószínűséggel hiányzik belőle az öröm, hiszen kénytelenek vagyunk állandóan a hiányon tartani a figyelmünket.

Ugyanakkor a viszonzatlan szerelem rendkívül biztonságos. Távolról szeretünk valakit, akit felruháztunk mindenféle tulajdonsággal, mint kamaszkorunkban a sztárokat, akiknek a képeivel teleragasztottuk a falat.

Mindaddig, amíg olyanokat választok, akikhez nem tudok igazán közel kerülni, és nem tudom megtapasztalni a viszonzott szerelmet, elkerülöm annak a lehetőségét, hogy igazán megnyíljak, és valóban közel engedjek magamhoz valakit. Tehát, ha viszonzatlan szerelmet élsz át, akkor tudd, ez is a te választásod, nem a másiké. Olyasvalakire vetíted a vágyaidat, aki éppen most nem a párod, és nagy valószínűséggel nem is lesz az. Engedd hát el őt, szedd össze a bátorságodat, és nyisd meg magad a valódi kapcsolódásnak.

Térképezd fel, mi az, amitől félsz. Mi az, ami visszatart attól, hogy meghitt közelséget élj át olyasvalakivel, akivel kölcsönösen szeretitek egymást? Mi az, ami miatt biztonságosabbnak tűnik távolról szeretni valakit, mint lehetővé tenni, hogy ott legyen a közvetlen közeledben; a mindennapjaid részeként?

De az is lehet, hogy a számodra fontos, eddig rejtett előny nem a biztonság, hanem valami más. Lehet, így független maradhatsz. Lehet, így nem kell igazán mélyen megmutatnod magad. Lehet, így nem kell olyan dolgokat megtenned, amikhez nem fűlik a fogad. Bármi is legyen az, tudd, hogy minden - látszólag nehéz - helyzetben van valami, ami számodra fontos, ami miatt az egészet fenntartod. Ha megtalálod ezt a rejtett előnyt, már el tudod dönteni, hogy továbbra is fontos-e a számodra, vagy mostantól mást választasz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Egy régóta fennálló, számomra kellemetlen helyzetnek mi lehet a rejtett előnye?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Elengedem a régi, biztonságot jelentő hiedelmeket, és bátran új utakra lépek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél magadnak olyan életet teremteni, amelyben a boldogságtól sugárzóvá, és így ellenállhatatlanul vonzóvá válsz, akkor gyere el a február 14-én induló, Az élet szerelmesei találkozósorozatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim