Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szerződés - pénteki szerelmes útravaló

’16jan08
hozzászólok
Szerződés - pénteki szerelmes útravaló

Szerinted, Kriszta, érdemes benne maradni egy olyan kapcsolatban, amely lényeges dolgokban "üzemképes" (vonzalom, életvitel és szemlélet, érdeklődési kör, vidámság és közös programok, szex, stb.), de egyik oldalról hiányzik a szerelem? Ez romba dönti a kapcsolatot? Vagy esetleg van megoldás?

Annak idején fontos felismerés volt számomra (bár másoknak talán mindig is egyértelmű volt), hogy a szerelem és a házasság (vagy együttélés) nem feltétlenül szükséges, hogy együtt járjon. Amikor házasságban vagy anélkül együtt élünk valakivel, akkor az olyan, mint egy szerződés vagy megállapodás arra nézve, hogy mi mindent készülünk együtt véghezvinni, és abban hogyan fogjuk támogatni egymást. Ebből a szempontból nincs köze a szerelemhez. Megtapasztaltam, hogy azzal is lehet szeretetben együtt élni, jól érezni magunkat, és közös célokért tevékenykedni, akibe nem vagyunk szerelmesek.

Az, hogy olyasvalakivel akarsz-e együtt élni, akibe szerelmes vagy, vagy olyasvalakivel, akibe nem, az egy döntés. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csak tudnod kell, melyiket akarod. Ha a szerelmet választod, akkor ne add fel addig, amíg meg nem találod azt, akibe szerelmesek vagytok egymásba, és jól együtt is tudtok élni.

De lehet, neked egyáltalán nem fontos a szerelem, hanem arra vágysz, hogy legyen valaki, akivel megosztod az életedet, vagy annak bizonyos területeit. Ha így van, akkor nyugodtan engedd el a szerelem keresése iránti késztetést, és állapodj meg valaki mellett, aki mindazt nyújtja, amire szükséged van.

A szerelem hiánya tehát csakis akkor dönthet romba egy kapcsolatot, ha a megtapasztalására erős a vágy az egyik partnerben. Ha ezt nem tudja a kapcsolatban megélni, akkor előfordulhat, hogy a szerelme valaki más iránt fog fellobbanni.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen a számomra ideális kapcsolat, amelyben élni szeretnék?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Őszinte vagyok magamhoz, és vállalom az álmaimat.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 21-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim