Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Bosszú - csütörtöki szerelmes útravaló

’16jan07
hozzászólok
Bosszú - csütörtöki szerelmes útravaló

- Nahát, Isten tényleg nem ver bottal! Most jól megkapta a magáét! Megajándékozott azzal a gagyi sállal, aztán két napra rá már a fogorvosnál ül gyökérkezeléssel! Mondhatom, megérdemelte! Én persze órákig rajzoltam, festettem neki azt a képet, és még be is kereteztettem, de hát fölöslegesen! Képes egy sállal megajándékozni a barátnőjét! Az eszem megáll! Hát csak ennyire vagyok neki fontos?!

Ez a beszélgetés telefonon zajlott, a buszon mögöttem ülő fiatal nő volt annyira haragos, hogy észre sem vette, mennyen halljuk a kirohanását. Az első, ami az eszembe jutott róla az, hogy ezek szerint az ő szeretetnyelve nyilván a tárgyakhoz és az ajándékokhoz kapcsolódik: akkor érzi szeretve magát, ha értékes, sok utánajárást, kreativitást, esetleg rászánt időt igénylő ajándékokkal halmozzák el. Reméltem, ez idővel majd kiderül a kedvese számára is valahogy, és akkor örömtelibbek lehetnek ezek az alkalmak.

A másik, ami felidéződött bennem az a sok saját élmény ezzel kapcsolatban. Nekem is időbe telt elfogadnom, hogy az ajándékozási szokásaink nagyon különböznek. Különösen fontos ezt tudatosítani karácsonykor: ráébredtem, sok minden függ attól is, hogy a kedvesemnek milyen élményei vannak a karácsonnyal kapcsolatban. Vajon odafigyeléssel, szeretettel zajlott az ünneplés? Vagy mindenki csak le akarta tudni ezt is, mint egy kötelességet? Ha olyan családban nőtt fel, ahol nem övezte szeretetteljes gondoskodás az ajándékok kiválasztását, akkor felnőttként sem biztos, hogy tudja, miként lehet ezt jól művelni.

A harmadik gondolat pedig ez volt: vajon milyen lehet egy olyan kapcsolat, ahol ekkora örömet okoz, hogy az élet "bosszút állt", és fizikai fájdalmat okozott annak, akit a kedvesemnek tartok?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Azért, hogy ne maradjon bennem bosszúvágy, mit lenne érdemes megbocsátanom, és kinek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretettel és elfogadással fordulok mindenki felé, aki fontos nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd lebontani a korlátokat, amelyek eddig akadályoztak abban, hogy úgy élj, ahogy szeretnél, akkor gyere el január 21-én a Korlátok nélkül meditációs estre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim