Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összehasonlítás - pénteki szerelmes útravaló

’15dec18
hozzászólok
Összehasonlítás - pénteki szerelmes útravaló

Mindaddig nem lehetsz maradéktalanul boldog, amíg engeded, hogy a másokkal való összehasonlítás szokása teret nyerjen az életedben. Tudom, nehéz erről leszokni, mert talán már gyerekkorodban is volt valaki, akihez mindig hasonlítottak: bezzeg a testvéred; bezzeg a szomszéd fiú; bezzeg az osztálytársaid. Felnőttként pedig ez automatikusan folytatódik, ráadásul ez a gondolat kapcsolódik hozzá: ha nem vagyok olyan, mint ő (akit a képeken látok; akiről az újságban olvasok; akit egy filmben nézek; akit a főnököm annyira imád, stb.), akkor nem is vagyok elég jó.

Ha felismered, hogy egyediséged épp abban rejlik, hogy egyáltalán, senkire sem hasonlítasz, mert belőled csak egyetlen egy van, akkor hihetetlen erők szabadulnak fel benned! Ezt az erőt pedig végre arra használhatod, hogy megvalósítsd mindazt, ami igazán fontos neked. Ehhez az szükséges, hogy újra és újra emlékeztesd magad: nem kell mindig azt tenned, amit mindenki más is tesz, és nem kell mindig olyannak lenned, amilyen mindenki más is.

Keserűvé tesz, ha elkezdesz másokkal versenyezni. Egy időben gyakran kaptam magam csalódottság érzésen, amikor egy-egy önismereti, vagy spirituális tanulócsoportban ez a gondolat fogalmazódott meg bennem: Már ott kellene tartanom, ahol ő tart! Amikor elindultam a szerelemhez és a párkapcsolati boldogsághoz vezető úton, sokakkal találkoztam, akik szintén ezt az ösvényt járják. És ahelyett, hogy megfürdőztem volna az örömben, amit az jelent, hogy játszópajtásokra leltem, elkezdtem összehasonlítani, és ezzel fölöslegesen bántani magam.

Jó ideje tudom már, hogy egyedül arra érdemes figyelnem, hol tartok a saját fejlődésemben. Vajon másképp működöm-e, mint egy héttel; egy évvel; tíz évvel korábban? Történt-e bármilyen apró változás; haladtam-e abban az irányban amiben haladni szeretnék? A válasz pedig mindig az, hogy igen, előreléptem. Nem mindig a hétmérföldes csizmával a lábamon, de mindig léptem, és mindig előre.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az az apróság, amit ma megteszek a fejlődésemért?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Hálás vagyok minden apró lépésért, amelyet a boldogság útján megteszek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, hogyan takaríthatod el belső akadályaidat a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el január 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim