Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Különböző - pénteki szerelmes útravaló

’15okt30
hozzászólok
Különböző - pénteki szerelmes útravaló

Ha megfigyelted eddigi kapcsolataidat, akkor észrevehetted: ami a leginkább vonzó a másikban, az a különbözősége. Hiszen magadat, a saját világodat már jól ismered. A másik épp azért annyira izgató, mert valamilyen szempontból egy teljesen más világot mutat meg neked.

Épp ezért balgaság azt várni, hogy amint az idő telik, mindig, mindenben egyetértetek majd. A különbözőségből fakadóan lesz egy csomó dolog, amiben más véleményen vagytok. Nem kell a miatt aggódnod, hogy a véleménykülönbség majd tönkreteszi a kapcsolatot. Ezek a helyzetek épp arra lesznek jók, hogy megfigyeld, milyen módon viszonyultok egymáshoz ilyenkor.

Persze elsősorban a saját viselkedésedet érdemes feltérképezni, hiszen ez az, amin változtatni is tudsz, ha akarsz. Gondolj hát bele: amikor nézeteltérésetek támad, hajlandó vagy vállalni a felelősséget? Tisztában vagy vele, hogy mindaz, ami történik, mindkettőtökről szól?

Ha nem tudod vállalni a felelősséget, azt abból veszed észre, hogy a másikat hibáztatod. Olyan, mintha ezt mondanád: Nem velem van probléma, hanem veled. Tudd, hogy ez valójában nem létezik. Bármennyire is úgy tűnik, hogy egy bizonyos helyzetet kizárólag a partnered idézett elő, teljesen egyedül, ez lehetetlen.

Kapcsolatotokban ketten vagytok, és minden megnyilvánulását ketten formáljátok. Ezért a cél sohasem lehet az, hogy megkeressétek, ki a hibás. A cél mindig az kell legyen, hogy a kialakult helyzetre megtaláljátok a legjobb megoldást. Ha bármelyikőtök elhárítja a felelősséget, az egész probléma csak még nagyobbra nő. Épp azért, mert amit ketten teremtettetek, azt ketten tudjátok átalakítani is.

Ezért hát kezdd el már most felvállalni a felelősséget a szavaidért, és a tetteidért. Ezen keresztül tudsz igazán hitelesen jelen lenni minden egyes kapcsolatodban. Így érheted el azt, hogy egy idő után a viták valóban megszűnnek: csak átbeszélni való, kreatív megoldást kívánó helyzetek lesznek.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hol lenne érdemes nagyobb felelősséget vállalnom mindazért, aki vagyok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Élvezem az élet és a többi ember kínálta sokszínűséget.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, mi számodra a következő lépés annak érdekében, hogy megérkezzen az életedbe, és veled is maradjon a szerelem akkor gyere el november 3-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim