Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Jelenlét - csütörtöki szerelmes útravaló

’15okt22
hozzászólok
Jelenlét - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor arról beszélgetünk, hogy szeretetünk kifejeződéséhez cselekednünk is kell, azok a dolgok jutnak eszünkbe, amelyeket teszünk, vagy mondunk, vagy gondolunk. Ha ismerem a kedvesem szeretetnyelvét, akkor könnyen meg tudom tenni azokat a dolgokat, amelyekből érzi, hogy szeretem.

Ám ezen kívül van még valami, amit ugyanolyan fontos kettőnk kapcsolatában. Ez pedig a jelenlét, és az abból fakadó válaszadási képesség. A kedvesem abból észleli, hogy jelen vagyok a kapcsolatunkban, hogy reagálok arra, ami belőle fakad. Ha kérdése van, arra válaszolok, ha kér valamit tőlem, azt megteszem, vagy pedig tisztán kommunikálom, ha erre nincs módom.

Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy halljanak, érezzenek, lássanak minket. Ez az, amiből tudjuk, hogy fontosak vagyunk; amiből tudjuk, hogy a létezésünk számít. Amikor tudatod a kedveseddel, hogy amit mondott vagy tett, az hatással volt rád, akkor az egyik legnagyobb ajándékot adod a számára.

Ezért olyan kiemelten fontos egy boldog kapcsolatban a kommunikáció. Nem csak azért, mert ez a módja a félreértések tisztázásának, és a megoldások kiötlésének, hanem azért is, mert így éreztetjük egymással, hogy az együttlétünk fontos. Amikor valakit rendszeresen azzal "büntetnek", hogy nem reagálnak arra, amit mond vagy tesz, vagy kérdez, azzal ezt az üzenetet küldik neki: Nem hallak. Nem látlak. Nem létezel. Tudom, sokan már gyerekkorukban szembesültek ezzel a bánásmóddal, így aztán akarva-akaratlan a minta a kapcsolataikban is megjelenik.

Néha úgy tűnik, mintha a válaszadás valamiféle kényelmetlen dolog lenne. Talán abban reménykedünk, ha úgy teszünk, mintha valamit nem hallottunk volna, vagy nem vettünk volna észre, akkor nem kell szembesülnünk azzal, amit magunk elől is rejtegetünk. Akkor nem kell válaszolni egy olyan kérdésre, amire még magunk sem tudjuk a választ. Ám, ha boldog kapcsolatban akarsz élni, ezt nem engedheted meg. Légy jelen, és erősítsd meg a partneredet abban, hogy minden, amit mond vagy tesz érvényes és fontos.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hogyan lehetnék még inkább jelen valakinek, aki fontos nekem? 

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Saját, belső hangomra épp annyira figyelek, mint azokra az emberekre, akik körülöttem vannak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél elengedni mindent, ami most már nem megtart, hanem visszatart, akkor gyere el november 5-én az Elengedés Szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim