Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Teremtés - hétfői szerelmes útravaló

’15okt19
hozzászólok
Teremtés - hétfői szerelmes útravaló

Talán te is láttad már élőben, vagy filmen azt, ahogyan a kerámia edények készülnek. Nagymamám keramikus volt, így gyerekkoromban alkalmam nyílt hosszan megfigyelni, amint korongozás közben a kezei alatt a kezdetben lágy, alaktalan agyagból formák születnek. Megdöbbentő volt nézni, hogy egyetlen apró mozdulat milyen hatalmas átalakulást okoz. Az addig csőszerű forma egy pontját megérintette finoman az ujjával, és ahogy a korong forgott, a formán körkörös bemélyedés keletkezett, és fokozatosan megszületett egy váza. De azt is láttam, ahogy egy hasonló mozdulattól az egész, ami addig felépült, összeomlott. Én nem láttam a különbséget, de ő igen. Hiszen ezért egy mesterség ez is: meg kell tanulnunk, milyen mozdulattal építjük, és milyen mozdulattal romboljuk a kezünk közé került alapanyagot.

Először ez az emlék futott végig rajtam, amikor legutóbb egy erről szóló, másfél perces videót néztem végig. De aztán ráébredtem, hogy ez milyen jól szimbolizálja azt is, ami egy párkapcsolatban történik. Hiszen kapcsolatainkban minden, amit teszünk, vagy a meghitt közelség felé visz, vagy el attól. Minden, amit gondolunk, mondunk, teszünk, hatással van rá, legyen az bármilyen apró, szinte láthatatlan, észrevétlen dolog. Mindez folyamatosan történik, akkor is, ha nem tudunk róla.

Bármennyire is szeretnénk, nem létezik semleges hozzáállás. A csodák tanítása egyenesen úgy fogalmaz, hogy minden egyes pillanatban vagy a szeretetet, vagy a félelmet választjuk. Minden egyes tettünk mögött motivációként vagy a szeretet - és ezzel együtt a közeledés, az odafordulás mozdulata - rejlik, vagy pedig a félelem, ami pedig a távolodást, a visszahúzódást okozza. A szavak, amiket kimondunk vagy visszatartunk; a hangunk lágysága vagy keménysége; a tekintetünkből sugárzó elismerés vagy bírálat mind üzenetet küld: vagy közelebb hívja, vagy távolabbra zavarja azokat, akik a legközelebb állnak hozzánk, ezért a legérzékenyebbek minden kis rezdülésünkre.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akit mostantól inkább közelebb hívnék, ahelyett, hogy távolabbra küldöm?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A szeretet energiájára hangolódva kommunikálok saját magammal és a környezetemmel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim