Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hosszan - csütörtöki szerelmes útravaló

’15okt15
hozzászólok
Hosszan - csütörtöki szerelmes útravaló

Rendben, egymásba szerettetek, és ez egy csodálatos, felemelő érzés. Ám ahhoz, hogy egy hosszú távon is működő párkapcsolatot hozzatok belőle létre, mégsem elegendő. Önmagában az, hogy most mélységesen szeretitek egymást, nem garancia arra, hogy a kapcsolatotok is működni fog. A szerelem megléte erőteljes impulzust jelent egy kapcsolat kezdetén. Ám a továbbiakban már nem csak a szeretet érzésére van szükség, hanem arra is, hogy ez a tetteitekben is megjelenjen. Sokan mondják, hogy a szeretet nem egy érzés, hanem cselekvés. Szerintem mindkettő: gyakran az érzéssel indul, és aztán (optimális esetben) formát ölt a tetteinkben is.

A tettek pedig ahhoz szükségesek, hogy megismerd a kedvesedet, és minden tőled telhetőt megtegyél annak érdekében, hogy ő észlelje felé irányuló szeretetedet. A szerelem érzése egy ajándék: sokszor úgy tűnik, mintha tőlünk teljesen függetlenül, egyszer csak megjelenne az életünkben. Ezt persze megelőzi egy mélyen belül születő döntés, de ennek többnyire nem vagyunk tudatában, ezért érezzük váratlannak. Ám amikor párkapcsolatot építesz, arra törekszel, hogy fizikai, érzelmi, szellemi egységet hozz létre és tarts fenn a másikkal. Ez pedig csak azon múlik, hogy mit gondolsz, mondasz és teszel a kedvesed jelenlétében, illetve mit gondolsz, mondasz és teszel vele kapcsolatban akkor is, amikor nincs veled.

Sokan úgy vélekednek, csak az a lényeg, hogy szeretjük egymást. Valóban, ez fontos alapja egy hosszan tartó kapcsolatnak. Ám az, amit gondolsz, mondasz és teszel - vagy éppen amit nem mondasz, és nem teszel - rendkívül erőteljes hatással van arra, hogy az adott pillanatban a kapcsolatok milyen irányba tart. Minden lehetséges alkalommal tedd fel magadnak a kérdést: a meghitt közelség erősítése felé, vagy a távolság növelése felé visz az, amit most teszek?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Hogyan fejezhetném ki a szeretetemet azoknak, akik fontosak nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Magamat is szeretem, ezért szeretetteljes gondolatokkal és élményekkel ajándékozom meg magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 22-én Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim