Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Érintés - keddi szerelmes útravaló

’15okt06
hozzászólok
Érintés - keddi szerelmes útravaló

Az érintés fontosságáról nyilván te is olvastál, hallottál már. Annak ellenére, hogy ez is egy a szeretetnyelvek közül, mégis olyasmi amire mindannyiunknak szüksége van. Csecsemőkorunkban gyakorlatilag ez az egyetlen módja annak, hogy megtapasztaljuk, szeretve vagyunk-e, vagy sem. Épp ezért ez az időszak az is, amikor a legtöbb sebzettséget gyűjthetjük be ezen a téren.

Akkor tudunk természetesen viszonyulni az érintéshez, ha kicsi korunkban sok szeretetteljes ölelésben, ringatásban, simogatásban volt részünk. Azok viszont, akik nem ezt kapták, hanem az ellenkezőjét, és bántalmazták, vagy nagyon keveset érintették őket, felnőttkorukban kell, hogy megtanulják, hogyan érintsenek, és hogyan fogadják az érintést.

Ezt azért fontos tudnod, mert ezt érdemes a kedveseddel is tisztázni. Az érintés mindkettőtök számára fontos, de nem biztos, hogy egyforma mértékben. Ha a partnered sebzettséget hordoz ezen a téren, nem fogja tudni úgy fogadni az érintést, ahogy talán másoktól megszoktad. És az sem lesz számára természetes, hogy annyi érintéssel halmozzon el, ahogy az neked jó lenne. De lehet, hogy fordítva van, és te vagy az, akinek ez nehézséget okoz.

Bárhogy is alakul, az a legfontosabb, hogy beszéljetek erről. Meséljétek el egymásnak az ide kapcsolódó élményeiteket, és mondjátok el, mi az, ami jólesik, és mi az, ami nem. Közben pedig engedd meg a kedvesednek, hogy az legyen, aki. Semmiképpen nem várhatod el tőle, hogy ugyanúgy működjön, ahogy te, mert ő egy másik ember, teljesen más tapasztalatokkal. Attól, hogy neked valami természetes, neki nem feltétlenül az. Ezért olyan fontos, hogy beszéljetek erről, és kiderítsétek, ki milyen érintésből érzi, hogy szeretik; ki milyen érintéssel mutatja ki, hogy szeret.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az én saját élményem az érintésekkel kapcsolatban?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem a testem, és lehetővé teszem, hogy sok szeretetteljes érintésben részesüljön.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén mi számodra a következő lépés, akkor gyere el október 8-án Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim