Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Könnyű - hétfői szerelmes útravaló

’15szept21
hozzászólok
Könnyű - hétfői szerelmes útravaló

Természetes, hogy arra vágyunk, a mi kapcsolatunk is alakuljon úgy, mint a mesében: .. és boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Azért vágyunk erre, mert amikor derűsek és boldogok vagyunk, akkor szeretnünk is könnyű. Könnyű szeretni akkor, amikor minden rendben van, nincsenek problémák és megoldandók, így semmi más dolgunk nincs, mint egymásnak ajándékozni legteljesebb figyelmünket.

Ám a látszólagos nehézségek talán épp azért érkeznek, hogy leteszteljük: mennyire erős a szeretetünk? Amikor felmerül egy probléma, az közelebb, vagy távolabb visz bennünket? Egymás hibáztatásába merülünk, vagy elkezdjük együtt a megoldást keresni? A másikra hárítjuk a felelősséget, és arra várunk, hogy ő lépjen, vagy mindketten vállaljuk a felelősséget, és először egymás felé lépünk, aztán együtt, a kivezető út felé?

Egy közösen élt élet során mindenképpen bekövetkezik néhány krízis, amelyek gyenge lábakon álló kapcsolatainkat szétbontják, azokat pedig, ahol valódi szeretet van, megerősítik, és elmélyítik. Krízis az, amikor történik valami, ami mindannyiunk életét megváltoztatja. Semmi súlyosra nem kell itt gondolnod: krízist teremt a gyerekek születése; a költözés; az építkezés; a lakásfelújítás; a túl kevés pénz; ha valaki megbetegszik; később pedig az, amikor a gyerekek elköltöznek, és mi évtizedek után ott állunk újra csak ketten, egymásnak. De krízist okozhat a nyaralás is, ahol váratlanul napi 24 órát töltünk együtt, ami mélységesen különbözik attól, ahogy a hétköznapjainkat éljük.

A krízisek arra invitálnak, hogy kilépjünk a komfort zónánkból, és meghaladjuk addigi önmagunkat: ha képesek vagyunk erre, akkor a szeretetünk növekszik, a kapcsolatunk pedig elmélyül. Minden egyes nehéznek ítélt helyzet egy-egy olyan ajándékot rejt, amely csak a néha hosszúnak tűnő, értő kicsomagolás után kerül napvilágra.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Életem eddigi krízisei milyen ajándékokat hoztak nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az erőm egyre csak növekszik, így nincs mitől félnem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél lelki és szellemi táplálékot gyűjteni magadnak a télre, akkor gyere el szeptember 22-én az Erőgyűjtő Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim