Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Alázat - szerdai szerelmes útravaló

’15szept16
hozzászólok
Alázat - szerdai szerelmes útravaló

Amikor elkezded szeretni magad, és elkezded megérezni valódi erődet, elindul benned egy másik folyamat is. Miközben belső erőd növekszik, felismered a határaidat: tudod, hogy emberként nem vagy mindenre képes; nem mindig tudod megadni magadnak és másoknak, amit szeretnél; és időnként olyasmit mondasz vagy teszel, amit valójában nem úgy szerettél volna.

Az erőd épp abból fakad, hogy ezeket észreveszed, és magadhoz öleled. Minél inkább látod mindezt magadban, annál inkább látod másokban is. Ez indítja el benned az egész életed iránt érzett mélységes alázatot, és a minden élőlény iránti együttérzést.

Innentől kezdve egyre kevésbé fontos, hogy a dolgok mindenképpen úgy alakuljanak, ahogy kigondoltad, így nyitottabbá és befogadóbbá válsz. A körülötted lévőknek megengeded, hogy olyanok legyenek, amilyenek, és többé nem állítasz fel szabályokat arra vonatkozóan, hogy kinek, mit kell tennie; mit kell mondania, és hogyan kell viselkednie. Szabad vagy, és szabadon engeded mindazokat, akik fontosak neked. Ez azt jelenti, hogy könnyedén megfogalmazod a szükségleteidet és a vágyaidat, majd pedig bátran beszélsz az érzéseidről. Örömmel fogadod, ha mások is ezt teszik a közeledben. Kíváncsi vagy rájuk, és mindarra, ami bennük, az életükben zajlik.

Ez a folyamat örömöt, békét, csendet és nyugalmat hoz az életedbe, ami mosolygóssá, ellazulttá tesz. Nagy boldogság a közeledben lenni, és ekkor már nem foglalkoztat az a kérdés, hogy hol van már az az áhított párkapcsolat. Tudod, hogy a vonzerőd akkora, hogy amint valóban akarod, a párod azonnal ott terem melletted. Ha pedig már korábban is ott volt, akkor saját erőd és szereteted növekedésével a kapcsolatotok még elmélyültebbé, még szerelmesebbé válik.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Melyek a határaim, amelyeket most felismerek és elfogadok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Mély együttérzéssel fordulok magamhoz és mindenkihez, akivel találkozom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim