Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Rózsaszín - csütörtöki szerelmes útravaló

’15aug27
hozzászólok
Rózsaszín - csütörtöki szerelmes útravaló

Amikor találkozol valakivel, és egymásba szerettek, minden tökéletes. Úgy látod, ő az, akire mindig is vártál; aki pont olyan, amilyennek elképzelted; aki épp úgy szeret téged, ahogy az neked a legjobb. Aztán, ahogy telik múlik az idő, ez változni kezd, és egyszer csak azon kapod magad, hogy már semmi nem tökéletes, sőt, egyre rosszabb.

Sokáig én is abban hittem, ennek az az oka, hogy az elején afféle rózsaszín felhőben látjuk a másikat, és csak a szépet meg a jót vesszük észre belőle. Azt is észrevettem magamon, hogy abban reménykedtem, a számomra zavaró dolgok majd megváltoznak, ezért most még nem kell tudomást vennem róluk.

Később ráébredtem, mindez másképp van: amikor szerelmes vagyok, akkor egy olyan módosult tudatállapotba kerülök, amelyben képes vagyok a másikban (és tulajdonképpen mindenkiben) ott rejlő jóra és szépre fókuszálni, ezért valóban ezek kerülnek az előtérbe. Ha fenn tudnám tartani ezt a módosult tudatállapotot, és mindig friss szemmel rácsodálkozni a másikra; mindig a szépet és a jót keresni benne, akkor valóban csak ezek jelennének meg az életemben.

Ám erre egyelőre nem vagyok képes, ezért aztán mindegy is, melyik álláspontot teszem a magamévá: a rózsaszín felhőt, vagy a módosult tudatállapotot. A lényeg az, ameddig a személyiségünkön (az egónkon) keresztül kapcsolódunk egymáshoz, mindig lesznek a kedvesünknek olyan tulajdonságai, amelyek éppen akkor nemtetszést váltanak ki belőlünk. Ha boldog párkapcsolatot szeretnénk, akkor semmi mást nem tehetünk, mint azt, hogy elfogadjuk ezeket.

Egy ilyen helyzetben elfogadnod azt kell, hogy a kedvesed ilyen. Ha megpróbálod megváltoztatni, eltávolítod magadtól. Ám mindig felteheted magadnak a kérdést, hogy akarsz-e egy olyan ember párja lenni, aki ezen a módon működik. És a legtöbb esetben a válasz igen - hiszen sokkal több olyan tulajdonsága van, amit egész egyszerűen imádsz benne, nem igaz?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit ma már el tudok fogadni másokban, korábban viszont nem tudtam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretem és elfogadom az embereket olyannak, amilyenek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél a szerelem terén egy sorsfordító élményt átélni, és mélyen megtapasztalni a Szerelmes útravalók erejét, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim