Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Játék - hétfői szerelmes útravaló

’15aug24
hozzászólok
Játék - hétfői szerelmes útravaló

Sok helyen hallottam és olvastam már, hogy akkor találhatunk rá legkönnyebben a párunkra, ha nem akarjuk, nem keressük, és olyan dolgokkal töltjük meg az életünket, amik boldoggá tesznek. Ezekkel maximálisan egyetértek, s művelem is. De akkor hogyan tudna és akarna bekerülni az életembe valaki más? Ha minden ember saját magával a legboldogabb, mi szüksége lenne bárki másra? Ha senkinek nincs szüksége senkire, akkor senki nem indul semerre. Hogyan lesz ebből párkapcsolat?

Az első kép, ami a válaszon elmélkedve beugrott, egy homokozó volt. Már többször megfigyeltem, hogyan zajlik ott a kapcsolatok kialakulása. Tegyük fel, a homokozó közepén egy kislány ül. Fogja a vödröt, telemeri homokkal, aztán feláll, elszállítja pár lépésnyire, ott pedig kiönti. Aztán visszaül középre, és kezdi elölről. A homokozó széléről egy, a mamájával éppen most érkezett kisfiú figyeli. Idővel úgy dönt, ez a játék tetszik neki. Leül a kislány mellé, és ő is merni kezdi a vödrét, majd az egyre növekvő kupacra önti a tartalmát. Ott egy kicsit hosszabban elidőz, és ahogy a kupacot nézegeti, lelki szemei előtt formák kezdenek kibontakozni. Így lehuppan, és elkezdi a kezével kialakítani őket. Amikor a kislány újra jön a vödörrel, rácsodálkozik erre, ledobja a vödröt, és ő is formákat gyúr a kupacból. Időnként jókat nevetnek, amint valamire ráismernek, ami a kezük alól kikerül, vagy épp ellenkezőleg, amint összeomlik, amit addig építettek.

A számomra ideális világban a párkapcsolat tehát játék. Nem azért vagyunk együtt, mert szükségünk van egymásra, hanem azért, mert jól érezzük magunkat együtt. Ha szükségem van valakire, abból a legtöbb esetben rászorultság lesz, ami pedig távolságot hoz létre a kapcsolatban. Szóval azért törekszem arra, hogy a lehető legjobban érezzem magam a bőrömben, hogy a társamul érkezőnek legyen kedve velem jókat játszani ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ma mit tehetek azért, hogy játékosabbá tegyem a napomat?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Játékosság és könnyedség hatja át minden kapcsolatomat.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél néhány fontos kérdésedre választ kapni, és közben feltöltődni a természetben, akkor gyere el szeptember 24-27 között a Szerelmes Zarándoklatra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim