Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hajlandóság - keddi szerelmes útravaló

’15aug04
hozzászólok
Hajlandóság - keddi szerelmes útravaló

Ahhoz, hogy boldog légy, hajlandónak kell lenned arra, hogy a szeretet fontosabbá váljon számodra, mint az egód; a függetlenséged; az, hogy igazad legyen; a cinizmusod; a kedvenc panaszaid, és minden régi sebzettséged. (dr Robert Holden, brit boldogságkutató, író)

Nézzük meg egyenként ezeket a kifejezéseket, hogy kiderüljön, miért is annyira igaz ez az állítás.

  • Az egód személyiséged azon része, amelyik a félelemre épít, és a feltétlen szeretetben teljesen feloldódik. Így, ha ragaszkodsz az egódhoz, ő folyamatosan meg fog akadályozni a szeretet megtapasztalásában, mivel esze ágában sincs feloldódni és megszűnni.
  • A függetlenséget fontos megtapasztalnod ahogy, hogy önállóan is működő, egészséges felnőtté válj. Ám a boldog párkapcsolat része az is, hogy képes vagy valaki mással együttműködni, az ő igényeire is figyelni, és az ő támogatását (rászorultság nélkül) elfogadni.
  • Valójában a saját világában mindig, mindenkinek igaza van. Így teljesen fölösleges arra pazarolni az energiádat, hogy a pároddal ezen vitatkozz. Inkább nyisd meg a szíved, és kreatívan találjatok egy olyan megoldást, ami mindkettőtöknek jó.
  • Cinikussá (gúnyolódóvá) leginkább akkor válsz, amikor megrémülsz valamitől, amire mélyen belül nagyon vágysz. Így védekezésből inkább cinikusan elutasítod.
  • A kedvenc panaszaid azok, amelyeket újra és újra elismételsz, így sohasem lesz lehetőséged arra, hogy megtapasztald, amint a dolgok megváltoznak. Amikor abbahagyod a panaszkodást, és nyitottan figyeled a világot, csodák kezdenek el történni az életedben.
  • Régi sebzettségeid miatt folyamatosan sérelmeket tartogatsz a szívedben, ezért az bezárul, és megnehezíti, hogy a szerelem megérintsen. A saját szabadságod érdekében fontos, hogy elkezdd mindezeket megbocsátani. Ekkor azt fogod érezni, hogy váratlanul tisztább, frissebb a levegő, kisütött a nap, dalolnak a madarak, és mindenki, akivel csak találkozol, neked bókol ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi a legelső, amit a boldogságom érdekében most elengedek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szabad vagyok. Kinyitottam a szívem a boldogságra.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim