Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ragaszkodás - szerdai szerelmes útravaló

’15júl01
hozzászólok
Ragaszkodás - szerdai szerelmes útravaló

Szenvedek attól az érzésről, hogy őt már soha nem kapom vissza. Tudom, el kell engedni, de nem vagyok rá képes. Annak ellenére, hogy sokszor megbántott, nem tudom nem szeretni. Teljes káosz van bennem, sem vele, sem nélküle nem tudom elképzelni az életem. Tudom, már mást szeret. Mit kezdjek magammal? Nem tudom, hogyan fogadjam el, hogy ő nem akar engem.

Ha fáj, az nem szerelem című könyvének címében Chuck Spezzano, amerikai párkapcsolati szakértő, és spirituális tanító remekül rávilágít a tényre, hogy ami a fájdalmat okozza bennünk, az sohasem lehet a szeretet. Ha tényleg szeretünk valakit, akkor ez független attól, hogy ő hogyan viselkedik, mit tesz, vagy mit mond. A szenvedést az okozza, valami nem úgy történik, ahogy szeretted volna. Minél inkább ragaszkodsz a gondolathoz, hogy egyedül az általad elképzelt végkifejlet lehet örömteli a számodra, annál hosszabbra nyúlik a fájdalomban eltöltött időszak.

Amikor ragaszkodsz valakihez, aki bánt, akkor sajnos egy régi mintát követsz. Előfordulhat, hogy olyan családban nőttél fel, ahol a figyelem egyetlen megnyilvánulása az agresszió és a bántás volt, így ezt összekevered a szeretettel. Úgy véled, szeretned kell azt, aki bánt, hiszen legalább van valaki, aki figyel rád.

Az is lehet, hogy akitől a bántást kapod, maga sem tudja, hogyan lehetne másképp viszonyulni valakihez. Ebben az esetben viszont tudd, az utánad következő, új párjával is ugyanígy bánik, hiszen képtelen máshogy működni.

Ha egy olyan embert választasz párodul, aki csak bántani tud, az annak a jele, hogy éppen most nem tartod magad többre érdemesnek. Ezért amikor ezt felismered, a teendőd az, hogy az összes lehetséges módon elkezdd testileg, lelkileg és szellemileg táplálni, vagyis mélyen, feltétel nélkül megszeretni magad. Így lesz lehetőséged arra, hogy elengedd, aki nem méltó, és beengedd, aki valóban hozzád való.

Gyógyító kérdésed mára:

  • A testemnek, a lelkemnek, vagy a szellememnek van most a leginkább szüksége szeretetteljes figyelmemre?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Megbocsátom magamnak, hogy megengedtem: bántsanak. Mostantól szeretetben élek.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, téged mi vezet el a szerelemhez, és a párkapcsolati boldogság megtapasztalásához, akkor gyere el július 3-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim