Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 június
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Elköteleződés - hétfői szerelmes útravaló

’15jún29
hozzászólok
Elköteleződés - hétfői szerelmes útravaló

Hogyan találhatom meg az igazit; azt a férfit, aki első látásra magával ragad, és kétség nélkül tudom, hogy Ő az? Tulajdonképpen attól félek, hogy olyasvalaki mellett köteleződöm el, akivel mégsem fog működni hosszú távon. És az utóbbi időben olyan férfiakat sikerült bevonzanom, akikről valahol mélyen sejtettem, hogy velük nem fog működni, de mégis belementem a kapcsolatba, mert mi van, ha mégis, de pár hónap múlva szakítás lett a vége.

Azt mondják, igazán csak olyasvalakit szerethetsz, akit ismersz is. És akit mélyen megismersz, azt megszereted. Ezért én azt gondolom, érdemes belemenni minden olyan kapcsolatba, amelyben lehetőséget látunk. Van olyan, hogy azonnal tudod valakiről, hogy nem akarsz vele többet találkozni, és van olyan, hogy szükséged van még néhány alkalomra ahhoz, hogy eldöntsd, mit szeretnél.

Ezért vannak, aki első látásra magukkal ragadnak, és vannak, akik a sokadikra. Nem ettől függ, hogy valaki az igazi-e, vagy sem. Az igaziak különben is többen vannak. Tudom, tartja magát az a hiedelem, hogy csak az lehet igazi, akibe első látásra beleszeretünk, aztán pedig boldogan élünk vele, amíg az ásó, meg a kapa, meg a nagy harang el nem választ. Szerintem viszont mindig az az igazi, aki éppen ott van mellettem. Az egyikükkel talán az őrült, mindent felégető szerelmet kell megtapasztalnom, a másikkal talán a boldog párkapcsolatot, a harmadikkal talán a gyereknevelés örömeit, a negyedikkel talán a közös vállalkozás indításának kihívásait. És az is lehet, hogy mindezt egyetlen emberrel élem át, ám ha mégsem, az nem jelenti azt, hogy bármelyikük ne lenne akkor éppen az igazi.

Ezért én azt vallom, mindig, mindenki mellett érdemes elköteleződnöd. Maga az elköteleződés teszi lehetővé, hogy a kapcsolat - bármeddig tart is - elmélyüljön, és arra az időre az igazivá váljon.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki, vagy mi mellett lenne érdemes most elköteleződnöm?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudom, hogy a kedvesem számára én vagyok az igazi, számomra pedig ő az.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, téged mi vezet el a soron következő igazihoz, és vele a párkapcsolati boldogság megtapasztalásához, akkor gyere el július 3-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim