Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Pokol - szombati szerelmes útravaló

’15jún27
hozzászólok
Pokol - szombati szerelmes útravaló

Én megjártam a poklot. Rettenetes szenvedéseken vagyok túl, vagy túl sem vagyok. Volt egy férfi, igazi társ az életemben. Elszúrtam. Olyat tettem, amit nem kellett volna, ezt nagyon bánom. Borzalmas utólag látni, hogy elveszítettem,és soha nem jön vissza. Nos, a következő életemben talán tudni fogom, hogy mit ne tegyek és mit tegyek. De most hogyan éljek tovább?

Amikor ilyen szavakkal találkozom, mindig elszomorodom, látva, mennyi fölösleges dolog miatt bántjuk magunkat, és milyen hosszú ideig. Igen, mindannyian követünk el hibákat, amiből tanulunk. Egy-egy ilyen helyzet arra való, hogy ráébredjünk, miben akarunk változni, mi az, amit a jövőben másképp szeretnénk tenni. De semmiképpen sem arra való, hogy aztán egész életünkben bűntudatot érezzünk miatta.

Egy párkapcsolat mindig mind a két emberről szól. Mindent, ami történik, mind a ketten teremtenek. Mindenre, ami történik, mindketten megválasztják a reakciójukat.

Évekkel ezelőtt, az egyik kedvesemmel kapcsolatban felmerült bennem a gyanú, talán nem hűséges hozzám. Amikor rákérdeztem, ő azt válaszolta, nincs más az életében. Az érzés bennem mégis megmaradt, és egészen belelovaltam magam. Mindenképpen szerettem volna kideríteni, mi az igazság, a napjaim egy részét teljesen kitöltötte az ezen való agyalás. Végül eszembe jutott, hogy feltegyem magamnak a kérdést:
- Rendben. Tegyük fel, hogy hűtlenné vált. Tegyük fel, ez bebizonyosodik. Akkor mit teszel?
- Természetesen szakítok vele! - hangzott az azonnali, indulatos válasz bennem. És ekkor érkezett a felismerés: én vagyok az, aki változást akar, akár azon az áron is, hogy véget vetek ennek a kapcsolatnak. Nem teszek mást, mint ürügyet keresek ehhez, és a hűtlenség ténye pont kapóra jönne.

Tehát, ha úgy érzed, egy kapcsolatban elkövettél egy hibát, és mindaz, ami azóta történt, ennek a következménye, tudd, hogy ez nem így van. A másik éppannyira felelős érte, mint te. Tanulj belőle, és lépj tovább. Ne emészd magad.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit még mindig nem sikerült megbocsátanom magamnak?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A velem történtekből tanulok, és általuk még boldogabb életet teremtek magamnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd behívni az életedbe a szerelmet, és szívesen feltöltődsz a tűz szenvedélyes, teremtő, kreatív energiájával, akkor gyere el július 2-án a Szenvedélyébresztő szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim