Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Forgatókönyv - szerdai szerelmes útravaló

’15jún03
hozzászólok
Forgatókönyv - szerdai szerelmes útravaló

A szomszéd fűje mindig zöldebb - tartja a mondás. Valahányszor azon kapom magam, hogy ez a gondolat megjelenik az elmémben, vagy az irigység halványabb (esetleg erőteljesebb) jeleit vélem felfedezni magamon, tudom, hogy itt az ideje céljaim felülvizsgálatának.

Ha zöldebbnek látom a kerítés túloldalán a gyepet, akkor két dolgot tehetek:

  • Elfordítom a figyelmemet a szomszéd kertjéről, és abbahagyom az összehasonlítást. (Erről írtam tegnapelőtt.)
  • Felhagyok a panaszkodással, és végiggondolom, vajon mitől zöldebb az a fű. Talán több vizet kap? Gyakrabban nyírják? Időnként plusz tápanyagokkal kényeztetik? Beszélnek hozzá? Simogatják? Elismerő szavakkal illetik?

Szóval arra használom a felbukkanó irigységet, hogy átalakítsam. Nem azon kesergek, hogy valaki másnak van az, ami nekem nincs, hanem tudatosítom: itt valami olyasmit tapasztalok, amire én is vágyom, csak eddig talán nem tudtam róla.

Ehhez az első és legfontosabb lépés azt megvizsgálnom, hogy ezzel kapcsolatban milyen forgatókönyvet írtam magamnak eddig. Vajon pozitív módon használtam a gondolataim és a szavaim erejét? Ha valaki most belehallgatna az elmémbe, vagy odaállna mellém, amíg másokkal beszélgetek, mit tapasztalna? Azt, hogy arról mesélek, milyen remekül érzem magam a bőrömben, és már a zsigereimben érzem a párkapcsolati boldogság beköszöntét? Vagy azt, hogy arról panaszkodom, mennyi mostanában a válás; széthullnak a családok; már a tévében is megmondták, hogy az ilyeneknek, mint én, semmi esélyük; és a statisztikák szerint pedig jobb, ha nem is reménykedem semmiben?

Mindaz, amit gondolok és kimondok, azonnal elkezdi megteremteni a valóságomat. Ha folyamatosan csak kesergek, és arról beszélek, mi minden van (szerintem) rosszul, és azt figyelem, ki mit csinál (szerintem) rosszul, egyre inkább megnehezítem, hogy örömöt és boldogságot tapasztaljak meg. Ezért ahhoz, hogy nekem is legyen az, amit valaki másnál észrevettem, és elsőre irigységet okozott az szükséges, hogy pozitív gondolatokkal és szavakkal elkezdjem megfogalmazni a saját életemet alakító szándékaimat.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor tapasztaltam magamban irigységet? Milyen vágyamra mutatott rá?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A szép, örömteljes, erőt adó dolgokat veszem észre, és erősítem a szavaimmal.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél újra hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 18-án az Önbizalom-építés meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim