Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Csodálatos - keddi szerelmes útravaló

’15jún02
hozzászólok
Csodálatos - keddi szerelmes útravaló

Reggel. Napsütés. Erkély. Virágok. Madárdal. Kávé. A kedvenc könyvem.

Ezen a reggelen mindez épp elegendő volt a boldogságomhoz. Már régóta tudom, hogy a boldogság; a megelégedettség; az öröm nem mindig abból fakad, hogy pontosan azt kapom, amit kiterveltem magamnak. Hanem abból, hogy felismerem: mennyire áldott vagyok itt és most, ebben a pillanatban. Mennyi mindenem van már most is, amiért mérhetetlen hálát érzek.

Ha átmenetileg úgy érzem, a dolgaim olyan irányba indultak, ami nem esik jól nekem, akkor tudom: vissza kell térnem a mindennapos hálaadás szokásához. Furcsa, nem? Ami jól működik, és határozottan erősít, azt egy idő után hajlamosak vagyunk abbahagyni. Ártó szokásainkhoz viszont rendkívüli kitartással ragaszkodunk.

Néha elegendő az is, ha visszanézek, és végiggondolom, milyen nagy utat tettem meg már eddig is. Mosolyogva, megbocsátással, és feltétlen szeretettel szemlélem múltbéli énemet, aki sokáig szinte vakon tapogatózva, de mégis megtalálta azt az örömteli ösvényt, amely oda vezetett, ahol most vagyok.

Végignézem a kisebb és nagyobb mérföldköveket, amelyek ezt az utat szegélyezik. A sokféle otthont, amelyet berendeztem és belaktam; a barátságokat és szerelmeket, amelyeket megtapasztaltam; a gyerekeim megszületésével érkező örömöket és kihívásokat; a hivatásom és az életfeladatom kiteljesedése felé vezető lépcsőket; az idegen földeket, ahol jártam; a mélységeket és magasságokat, amelyeket a lelkemben átéltem.

Most már azt is látom, hogy csak azért, mert egy-egy mozzanat nem tartott örökké, attól még nem kevésbé értékes, mint egy másik. Igen, megérte minden kapcsolódás; minden elengedés; minden megérkezés és minden továbbindulás. Hiszen mindennek a helyére, ami elmúlt, megérkezett valami más, ami tovább színesítette az életemet, nem engedve, hogy elfogadjak bármit is, ami már nem okoz örömet, csak a megszokott, kényelmes életem része. Ma már tudom, hogy nem kell tökéletesnek lennie. Elegendő, ha olyan csodálatos, amilyen most.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amitől igazán boldognak érezhetem magam éppen most?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az életem pont úgy csodálatos, ahogy van.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél újra hinni a szerelmet megteremtő és megtartó képességedben, akkor gyere el június 18-án az Önizalom-építés meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim