Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Útközben - hétfői szerelmes útravaló

’15máj25
hozzászólok
Útközben - hétfői szerelmes útravaló

Olyan időszakokban, amikor nagy változás zajlott az életemben, előfordult, hogy türelmetlenül vártam: mikor érek már oda? Mikor történik már meg az, ami felé - érzem - egyre gyorsabban haladok?

Sokáig figyelmen kívül hagytam, hogy egy ilyen mély átalakulás esetén minden részemnek meg kell tennie a maga útját, és ez időbe telhet. Ahogy belül, úgy kívül is zajlik a változás, amit szeretnék siettetni, de nem tudok. Leginkább arra vágytam volna, hogy egy szempillantás alatt átugorhassak innen oda, de ez sohasem sikerült. Így kénytelen voltam azt választani, hogy elkezdem élvezni ezt a köztes állapotot, és örömmel átadom magam minden egyes pillanatának.

Idővel arra is rájöttem: oka van annak, hogy egy ilyen változás mindig fokozatosan, látszólag lassan megy végbe. A régi lezárulása és az új elkezdődése között rengeteg mindent kell felfedeznem és megtanulnom. Olyan, mint amikor valaki elhatározza, megmássza a Himaláját. Ha már másnap nekiindulna, kudarcot vallana, mert sem testileg, sem szellemileg, sem lelkileg nem készült fel rá. Ám, ha másnap a felkészülésnek vág neki azzal, hogy edzeni kezd, a fontos információkat begyűjti a már tapasztalt hegymászóktól, valamint összeállítja a felszerelését, akkor sokkal nagyobb esélye van arra, hogy sikerrel járjon, és valóban elérjen oda, ahová menni szeretne. Időbe telik, amíg minden szinten készen áll a feladatra.

Ebben a köztes időben pedig épp annyi élvezetes pillanat rejlik, mint a megérkezésben. Sőt, nézhetem úgy is, hogy ez is egy megérkezés: már itt vagyok, a köztes időben. Már összeszedtem a bátorságomat, nekiindultam, és itt vagyok. Megérkeztem a félútra. Lehet ez is egy olyan időszak, amiből szabadságomban áll a lehető legjobbat kihozni.

Ezért a kérdés már nem ez: Mikor érek már oda? Hanem ez: Mi a legélvezetesebb abban, hogy most itt vagyok, ahol vagyok?

Gyógyító kérdésed mára:

  • Életem melyik területén készülök változásra? Mi a legélvezetesebb ebben?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Figyelek a vágyaimra, és megadom magamnak, amire szükségem van.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél eltölteni velem egy teljes hetet a tengerparton, és közben könnyedén, szórakozva a szerelemről és a párkapcsolati boldogságról tanulni, akkor gyere el július 12-19 között a Nyárünneplő Szerelem-táborba!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim