Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szeret, nem szeret - pénteki szerelmes útravaló

’15ápr24
hozzászólok
Szeret, nem szeret - pénteki szerelmes útravaló

- "Téged sosem foglak úgy szeretni, mint őt"! Képzeld el, Kriszta, ezt mondja nekem, és ilyenkor egy korábbi barátnőjéről van szó, akivel már rég nincs együtt. Hogyan lehet ezt feldolgozni szerinted?

Amikor a kérdés elhangzott, bennem egy másik kérdés merült fel azonnal: Vajon fel kell-e dolgozni, egyáltalán? És, ha igen, kinek?

Az engem felkereső Beátának nem az a dolga, hogy ezt feldolgozza, hiszen ezt nem lehet. Ez nem az ő feladata, hanem a férfié. A férfié, aki állítása szerint úgy épített fel egy párkapcsolatot Beátával, hogy még mindig egy korábbi kedveséhez ragaszkodik. Az a kapcsolat tehát valójában lezáratlan.

Ám a lényeg egyáltalán nem ez, hiszen ezzel nem tudunk mit kezdeni, ez a másik fél megoldandója. A lényeg az, hogy amikor ez a mondat elhangzik, az valójában nem más, mint érzelmi zsarolás. Az üzenete valami ilyesmi:
- Te nem vagy elég jó ahhoz, hogy a nyomába érj a nőnek, akit valaha szerettem. Persze, tegyél meg minden tőled telhetőt, hátha mégis sikerül. De én persze tudom, hogy úgysem fog. Kevés vagy te ehhez.

Ez az elvárás aztán arra készteti Beátát, hogy önmagát teljesen a háttérbe szorítva csak azt lesse, vajon hogyan tehetne a kedvére a férfinak, akit szeret; hogyan érhetné el, hogy az is teljes szívével viszontszeresse őt.

Ám ez valóban nem sikerülhet, és nem azért, mert Beáta párjának igaza lenne. Hanem azért, mert egy párkapcsolatban minél inkább feladjuk önmagunkat, és minél inkább csak arra törekszünk, hogy a másik elvárásainak megfeleljünk, annál gyorsabban veszítünk a vonzerőnkből.

Beátának most tehát az a feladata, hogy saját jóllétét ne attól tegye függővé, hogy a párja látszólag szereti-e őt vagy sem; "elégedett-e a teljesítményével", vagy sem. Elsősorban önmagát kell megszeretnie, és ráébrednie, mennyire értékes. Aztán majd eldöntheti, hogy a férfi, akivel él, méltó párja-e vagy sem.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben próbálok megfelelni, ahelyett, hogy önmagamat adnám?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Felbecsülhetetlenül értékes vagyok úgy, ahogy vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy saját párkapcsolati boldogságodhoz mit kell tenned, akkor gyere el május 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim