Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Csend - hétfői szerelmes útravaló

’15ápr20
1 hozzászólás
Csend - hétfői szerelmes útravaló

Vannak olyan hétvégi elvonulásaim, ahol a második nap délelőttjén mini-zarándoklatra indulunk a budai hegyekbe. Sok tényezője van annak, hogy mitől lesz egy néhány órás, vagy több napos gyaloglás zarándoklattá, ám az egyik alapvetés az, hogy miközben megyünk, csendben vagyunk. Nem beszélgetünk egymással, és nem elegyedünk szóba az esetleg szembejövő kirándulókkal. Számtalan felismerést hoz minden egyes ilyen alkalom. Ezek közül azt szeretném most elmesélni neked, amely kifejezetten a párkapcsolatokra vonatkozóan érkezett meg hozzám.

Amikor csendes gyaloglásunk közben másokkal találkozunk, ők többféleképpen reagálnak: van, aki felfigyel arra, hogy nem beszélünk, és maga is elhallgat, másoknak viszont fel sem tűnik, hogy éppen most másképp működünk, mint egy átlagos kiránduló csoport.

Egy alkalommal egy körülbelül 30 fős, éppen gyülekező csapaton kellett átvágnunk. Mivel éppen most találkoztak, érthető módon örömmel üdvözölték egymást, nevettek, beszélgettek, a csomagjaikat rendezgették. Szétszóródva az egész ösvényt elfoglalták, így kénytelenek voltunk közöttük áthaladni. Mivel én mentem elöl, nekem nyílt a legjobb lehetőségem arra, hogy megfigyeljem, kiben, mi zajlik éppen. Beszélgetésfoszlányokat, szótöredékeket, gondolatokat hallottam; illatokat és érzelmeket észleltem; sokszínűséget, kapcsolódásokat láttam.

Ám furcsa módon ők, mintha nem észleltek volna sem minket, sem azt, hogy milyen minőségben haladunk át az éppen most közös térben. Ők álltak, mi mentünk. Ők beszélgettek, mi csendben voltunk, és figyeltünk. Gondosan kerülgettük a embereket és a csomagokat. Mégis, ők voltak azok, akik időnként nekünk ütköztek. Valaki épp akkor lépett hátra, vagy épp akkor emelte a botját, vagy épp akkor hajolt le, amikor valamelyikünk éppen ott volt. A saját külső és belső "zajuktól" nem vettek észre sem minket, sem azt, hogy mi zajlik bennünk. Nem tudtak együtt áramlani velünk.

Ekkor értettem meg, hogy a kedvesemre is (vagy bárki másra) csak akkor tudok igazán mélyen ráhangolódni, és ténylegesen meghallani, amit közölni szeretne velem, ha bennem csend van. Ha nem az zakatol az elmémben, hogy én mit szeretnék mondani; én mit szeretnék kérni; én mit szeretnék elérni. Ha zaj van bennem és körülöttem, akkor nem fogom észrevenni, hogy mi történik benne, és nem leszek képes arra, amire minden helyzetben vágyom: hogy szeretetből reagáljak.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor adok magamnak lehetőséget arra, hogy valóban elcsendesedjek?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A külső és belső csendből fakadó, teljes figyelmemet szentelem azoknak, akik fontosak nekem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudni, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el május 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

FORRÓ GÉZA’15 ápr 21 - 22:30

JÓ ÉJT!!!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim