Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Tudatosság - pénteki szerelmes útravaló

’15ápr17
hozzászólok
Tudatosság - pénteki szerelmes útravaló

Egy beszélgetésben legutóbb meglepődve vettem észre, milyen sokan keverik össze a tudatosságot a merev, beszabályozott viselkedéssel. Ítélkező, lekicsinylő megjegyzések röpködtek valakiről, aki nem volt jelen, és ezek között a "nagyon tudatos" is szitokszóként hangzott el. Mivel nem ismerem az illetőt, fogalmam sincs róla, ő milyen valójában, és nem is ez a lényeg. Mindössze annyi történt, hogy kedvem támadt végiggondolni (majd pedig itt megírni), mit jelent nekem ez a szó.

  • Akkor vagyok tudatos, amikor nem az automatizmusaim működtetnek, hanem tudatában vagyok annak, amit éppen most érzek, gondolok, és teszek.
  • Akkor vagyok tudatos, amikor nem a környezetem történéseire reagálok, hanem pillanatról pillanatra hozott, saját döntéseim mentén élem az életem.
  • Akkor vagyok tudatos, amikor a világomban történő dolgok hibáztatása, és a felettük való kesergés helyett megvizsgálom, milyen módon teremthetek mostantól valami mást.
  • Akkor vagyok tudatos, amikor tisztában vagyok vele, hogy mindig, minden pillanatban lehetőségem van megválasztani, mit kezdek egy adott helyzettel.
  • Akkor vagyok tudatos, amikor ráébredek, ha valami nincs jelen az életemben, az azért van, mert valójában én nem akarom, hogy ott legyen.

Ezért a tudatosság nekem épp a lazasághoz, az örömhöz, a boldog és teljes élethez vezető út egyik legfontosabb mérföldköve. Minél tudatosabb vagyok, annál kevesebb az aggodalom, és annál fölöslegesebb arra törekednem, hogy a külső történéseket irányítani próbáljam. Tisztában vagyok vele, hogy semmi más dolgom nincs, mint belső akadályaimat eltakarítani a bennem és körülöttem folyamatosan áramló szeretet útjából. Ahogy ebben egyre sikeresebbé válok, úgy alakul át az életem, és lesz minden egyre könnyedebb és áramlóbb.

És igen: lehet, hogy egy tudatos ember környezetében élők rosszul viselnek egy ilyen mértékű változást, és elsőre nem tudnak máshogy, csak ítéletekkel reagálni.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Az én életemben mennyire van jelen már most is a tudatosság?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudatosságom növekedésével egyre könnyebb, és egyre örömtelibb életet teremtek magamnak.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd tudatosítani, hogy a párkapcsolati boldogsághoz vezető utadon mi számodra a következő lépés, akkor gyere el május 6-án Párkapcsolati Gyorsszervizre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim