Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ébredés - csütörtöki szerelmes útravaló

’15ápr16
hozzászólok
Ébredés - csütörtöki szerelmes útravaló

Ma, ahogy ébredezni kezdek, már látom, ahogy a fény beszűrődik az ablakon, és ha nagyon fülelek, hallom a madárdalt is. Lassan ébred a ház, és életre kel a város is körülöttem. A te tudatosságodhoz nyújtózom most Istenem, és neked ajánlom ezt a napot. Tudom, hogy ma is bővelkedem majd áldásaidban, és irántam érzett feltétlen szereteted sokféle megnyilvánulásában.

Ahogy telnek a percek, majd az órák, egyre inkább körbeölel ragyogó fényed, én pedig könnyedén sétálok át teendőim rengetegén. Ha együtt vagyok veled, akkor elegendő csak felidéznem egy-egy feladatot, és az szinte magától megoldódik. Nem is értem, miért választom még mindig túl sokszor azt, hogy nélküled döntök. Annyiszor megtapasztaltam már, hogy veled minden sokkal egyszerűbb és könnyebb!

Tudom, hogy egész nap figyelsz rám, és vigyázol rám. Tudom, hogy most, ezekben az ébredés utáni pillanatokban lehetőségem van arra, hogy veled összekapcsolódva egy csodálatos napot teremtsek magamnak. Ezért hát a hálával kezdem, és arra gondolok, mennyi mindent kaptam tőled máris.

Köszönöm neked a szeretteimet, az otthonomat, az egészségemet, a bőséget. Köszönöm, hogy mindig itt vagy velem, sohasem hagysz el, és ha tékozló leányként néha letérek az utamról, ölelő karjaid mindig visszavárnak. Köszönöm a szépséget és a csodákat, amelyekkel folyamatosan körbeveszel engem.

A szándékom mára az, hogy csak a szeretetre figyelek. Észreveszem, amikor szeretetet adok vagy kapok, és észreveszem azt is, amikor valaki (bár talán furcsa, nyakatekert módon, agresszióba öltöztetve) a szeretetemet, a figyelmemet, az együttérzésemet kéri. Ilyenkor van rád a legnagyobb szükségem, Istenem! Kérlek, ne engedd, hogy a támadásra támadással reagáljak. Segíts megállnom, és juttasd eszembe, hogy ha elkezdek mélyeket lélegezni, akkor lelassulok, és könnyedén összekapcsolódom veled, és mindent megfényesítő szereteteddel.

Köszönöm, hogy ma megint egy új napra ébredhetek, tele izgalmas kapcsolódásokkal és varázslatos lehetőségekkel. Boldogan töltöm ezt a napot is veled: a te oltalmadban, a te útmutatásodat követve.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi a szándékom a mai napra? És holnapra? Az előttem álló hétre?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Éber vagyok, és a lehető legtöbbször a szeretetet választom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megszeretni magad épp olyannak, amilyen vagy, akkor gyere el ma este a Szeretem magam meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim