Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Úton - szerdai szerelmes útravaló

’15ápr15
hozzászólok
Úton - szerdai szerelmes útravaló

- Mindenkinek muszáj valamilyenné válnia, és ez az életében átélt traumák hatására történik meg vele - tanultam egyik mesteremtől, akivel a különféle terápiás módszereket vettük sorra.

Ez a gondolat sokat segített később annak megértésében, hogy valóban mindig, mindenki a tőle telhető legjobbat teszi az adott pillanatban. Akkor is, ha ezzel akaratlanul is megsebez valakit. Ezek a sebzettségek terelgetnek azután mindannyiunkat azon az úton, amelyen járva pont olyanná váltunk, amilyenek most vagyunk. Az, aki ma vagy, mindannak az összessége, ami mostanáig történt veled.

Ha jobban meg akarod érteni a fejlődési útvonaladat, vagyis azt, hogy ki vagy, és mi célból lettél pont ilyen, akkor valóban érdemes feltérképezni a gyerekkorodból mindent, amire csak vissza tudsz emlékezni. Fontos eljutnod arra a pontra, ahol megengeded magadnak, hogy - most, felnőttként, amikor már a magad ura vagy, és nem függsz tőlük -, képes légy haragudni a szüleidre, hogy aztán teljes szívedből megbocsáthass nekik. Meg kell ismerned érzelmi sebzettségedet, hogy aztán rétegről rétegre meggyógyíthasd. Fel kell fedezned érzéseid és érzelmeid sokszínűségét, és talán azt is meg kell tanulnod, hogyan tudsz hangot adni nekik.

Mindebben a kapcsolataid nyújtják a legnagyobb segítséget. Minél közelebb áll hozzád valaki, annál tisztábban láthatod meg benne magadat. Minden vele kapcsolatos érzelmi vihar egy olyan sebzettségedre mutat rá, amely nagy valószínűséggel a gyerekkorodban keletkezett, és most, hogy jól látszik, kitisztulhat, és meggyógyulhat.

Minél előrébb haladsz a saját utadon, annál több örömet fogsz megtapasztalni mind a párkapcsolatodban, mind a családodban, mind a barátaiddal, mind a munkatársaiddal, sőt, még idegenekkel is. Erre az örömre építve pedig már könnyű lesz felfedezni a hivatásodat, az életfeladatodat, és tisztelni a tehetséget, amit kaptál - vonatkozzon bármire.

Földi életünk végességének tudatával ugyanis akkor tudunk harmonikusan együtt élni, ha minden egyes napon örömmel tesszük, amiért idejöttünk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ha a kötelességeim mind eltűnnének mára, akkor mivel tölteném ezt a napot? Mi okozná a legnagyobb örömet?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Önmagam megismerésének könnyed, szeretetteljes útját járom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megszeretni magad épp olyannak, amilyen vagy, akkor gyere el április 16-án a Szeretem magam meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim