Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Szépség - hétfői szerelmes útravaló

’15ápr13
hozzászólok
Szépség - hétfői szerelmes útravaló

Reggelenként, amikor Khánzádá fölkelt, legfőbb udvarhölgyének ezt kellett mondania: "Ím, Khánzádá bégam fölébred; a világ legszebb nője kinyitja szemét, és megtekinti szépsége birodalmát.". És amikor tiszteletét tette apjánál, Omár Sejk Mirzánál, hírnökök kiáltották: "Ím itt jön ő, a lányod, a világ legszebb nője, itt jön ő, aki úgy uralkodik szépségével, ahogy te uralkodsz a hatalmaddal", és amikor belépett anyja szalonjába, Khánzádá valami hasonlót hallott magától a sárkánykirálynőtől is; Kutlug Nigár khánum, akinek tűz lövellt ki a szeméből és füst áradt az orrából, szétkürtölte elsőszülött gyermeke érkezését: "Khánzádá, a világ legszebb lánya eljön hozzám, és gyönyörködteti szegény gyöngülő szememet". (Salman Rushdie: A firenzei varázslónő)

Hát nem lenne csodálatos - gondolkodtam el, amikor idáig értem a regényben -, ha engem is így üdvözölnének minden reggel? Ha így örülne nekem mindenki, akivel csak találkozom? Igen ám, de nincs legfőbb udvarhölgyem, és így, visszamenőleg, a rokonságot sem kérhetem meg, hogy mostantól ilyeneket mondjanak nekem. Különben is: felnőtt vagyok (testi, lelki, szellemi értelemben egyaránt), így valószínűleg nincs is szükségem arra, hogy a számomra fontos dolgokban mások erősítsenek meg.

A legegyszerűbb tehát az, ha kialakítok egy új szokást, és ébredés után valami ilyesmit mondok el magamnak (a regény után szabadon): Íme, ez a gyönyörű, vonzó nő felébred; kinyitja ragyogó szemét, és boldogan megtekinti szépsége birodalmát.

Nos, elsőre elolvasva, kicsit erősnek tűnt, de aztán arra gondoltam, miért ne? Miért ne ajándékozhatnám meg magam ezekkel a csodálatos, bátorító, megerősítő szavakkal? Miért ne érezhetné magát ugyanígy minden egyes nő (és más szavakkal kifejezve, de) ugyanígy minden egyes férfi? Vajon hogyan telne egy napunk, ha mindannyian így viszonyulnánk önmagunkhoz? És milyen hatással lenne ez a kapcsolatainkra?

Egy boldog, harmonikus kapcsolatban élő párokkal teli, szépséges világ képe kezdett el kibontakozni lelki szemeim előtt ..

Gyógyító kérdésed mára:

  • Kinek mondhatnám ma el, milyen szépnek találom? Magamnak, és …?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Különleges, egyedi szépség sugárzik egész lényemből.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megszeretni magad épp olyannak, amilyen vagy, akkor gyere el április 16-án a Szeretem magam meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim