Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Átalakulás - szerdai szerelmes útravaló

’15márc11
hozzászólok
Átalakulás - szerdai szerelmes útravaló

- Kriszta, hol arról írsz, hogy szeressem magam olyannak, amilyen vagyok, és ne akarjak a kedvesem elvárásainak megfelelni, hol meg arról, ha párkapcsolatot szeretnék, akkor változnom kell. Most akkor mi az igazság? - szegezte nekem a kérdést a csoportom egyik résztvevője.

Igen, a szerelem és a párkapcsolat arra késztet minket, hogy változzunk. De van egy óriási különbség! Nem mindegy, hogy miből fakad a változásra való hajlandóság. A különbséget a szándékod iránya okozza. Azért változol, mert szereted őt, és szívesen kipróbálsz egy újfajta működést, hogy ezzel örömet okozz neki? Vagy azért változol, mert meg akarsz felelni az elvárásainak, és félsz, hogy különben elveszíted őt?

Ha választottad már ezt az utóbbit, akkor biztosan azt is megtapasztaltad, hogy nem vezetett eredményre. Minél inkább a kedvére akartál tenni a kedvesednek, ő annál távolabb került tőled. Mi az oka ennek? Leginkább az, hogy ha sikerült irányítania téged, és teljes mértékben az elképzelései szerint átformálnia, akkor ezzel sajnos unalmassá is váltál számára. Pontosan azokat a vonzó tulajdonságaidat vesztetted el, amik miatt annak idején beléd szeretett. Nagy valószínűséggel feladtad önmagad, minden figyelmedet őrá irányítottad, és a boldogságodat attól tetted függővé, hogy ő mit tesz, vagy nem tesz. A rászoruló viselkedés pedig sajnos egyáltalán nem vonzó, sőt ... előbb-utóbb menekülésre készteti a kedvesed.

A változásod akkor mélyíti el a kapcsolatotokat, ha úgy érzed, az, amit a párod kedvéért alakítasz a viselkedéseden, egyébként is a fejlődésedet szolgálja. Ha ettől nem érzed áldozatnak magad; nem kötsz kompromisszumot; és nem gondolod úgy, hogy le kellett mondanod valamiről, ami fontos neked. Ha mindaz, ami történik, örömből, kíváncsiságból, szeretetből fakad, és még boldogabbá, még szabadabbá, még szerelmesebbé tesz.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amiben változtam már, és amiről tudom, hogy minden szempontból jót tett nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Örömmel alakítok a személyiségemen, mert tudom, hogy valódi, szeretetteljes lényem mindig változatlan marad.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megengedni, hogy végre a te életedbe is megérkezzen a szerelem, valamint az ideális társ, akkor gyere el március 21-én és 28-án a Mágnes Műhelyre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim