Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 február
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Régész - szerdai szerelmes útravaló

’15febr25
hozzászólok
Régész - szerdai szerelmes útravaló

Amikor kicsi voltam, orvos akartam lenni, talán azért, mert a szüleim is a gyógyítás különböző formáit választották magunknak. Aztán beleszerettem az állatokba, és állatorvos akartam lenni, ám amikor néhány házi kedvencet, akikkel együtt éltem, nem sikerült meggyógyítani, és szenvedtek, vagy elpusztultak, akkor letettem erről. Később régész szerettem volna lenni, mert izgatott a kutatás. Tetszett a folyamat, amelyben rétegről rétegre feltárul valami, ami addig rejtve volt.

Amikor az általános iskola után gimnáziumot választottam, a felvételi beszélgetésen is megkérdezték tőlem, mi leszek, ha nagy leszek.
- Régész - válaszoltam.
- És miért pont az? - hangzott az újabb kérdés.
- Mert ott lehet ásatásokat végezni, és új helyeket felfedezni - magyaráztam lelkesen.
- Ásni a kertben is lehet, nem kell ahhoz régésznek állni - hangzott a - talán viccesnek szánt, ám engem porig alázó - tanári válasz. Így döntöttem el, hogy nem leszek régész sem.

Az összefüggés akkor kezdett el összeállni bennem, amikor valakit arról hallottam mesélni, hogy ő spirituális régész. Vagyis a szellemi világot kutatja, ott próbálja feltárni mindazt, ami eddig talán rejtve volt akár őelőtte, akár mindannyiunk előtt.

Rájöttem, én is valami hasonlót élek át akkor, amikor egyéni vagy csoportos beszélgetésekben rétegről rétegre felfedezzük, és letakarítjuk mindazt, ami a tisztánlátásunkat eddig gátolta. Lesöpörjük a homokot, kivájjuk a követ, elgördítjük a sziklákat a szeretet áramlásának útjából, hogy mindenki előtt feltáruljon saját csodás, szeretettel átitatott, szeretni való lénye.

Addig dolgozunk fáradhatatlanul, amíg rá nem találunk az öröktől fogva ott lévő szépségre, bölcsességre, ártatlanságra és jóságra. Amikor végül megleljük a kincset, boldogan figyelem, amint a másik örömtől ragyogó arccal a magasba emeli, amit talált, és határozottan kijelenti: Igen, ez egy csoda. Ez vagyok én.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mikor tapasztaltam már meg, mennyire csodálatos vagyok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A szeretet szabadon áramlik bennem.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megtudni, neked mit lenne érdemes eltakarítanod a szerelem és a párkapcsolati boldogság útjából, akkor gyere el március 5-én Párkapcsolati Gyorsszervizre! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim