Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Gyerekek - csütörtöki szerelmes útravaló

’15febr12
hozzászólok
Gyerekek - csütörtöki szerelmes útravaló

Szeresd, és légy hiteles. Ez volt az egyik legjobb tanács, amit életem során kaptam. Akkor történt, amikor terapeuta barátomat arról kérdeztem rémülten, mindenórás várandósan, vajon hogyan is a legjobb hamarosan megszületendő gyermekemhez viszonyulnom. Persze reméltem, sok minden természetesen kialakul majd, mégis, maximalista énem már előre szerette volna tudni, mit kell tennie és hogyan.

Szerencsére nem egy hosszú listát kaptam válaszul, hanem ezt az egyszerű gondolatot, amit végül igyekeztem minden kapcsolatomra kiterjeszteni. Sokat beszélgettünk akkor arról, hogy a legnehezebb körülmények között élő családokban is egészséges érzelemvilágúak - ezért felnőttkorukban boldogok és sikeresek - lesznek azok a gyerekek, akiket valóban szeretnek.

Később arra is rájöttem, ez tulajdonképpen a feltétel nélküli szeretetet jelenti. A gyerekeimnek arra van szüksége, hogy tudják, én mindig, minden körülmények között szeretem őket, bármit is tesznek, bárhogy is viselkednek. De hát ez természetes! - gondoltam először, ám később rájöttem, nem egészen. Ha hagyom, hogy az elvárásaim energiát kapjanak, akkor csapdába csalom magam, és észrevétlenül elkezdem a szeretetem áramoltatását feltételekhez kötni. Ekkor a gyerekeim azt tanulják meg, csak akkor szeretni valóak, ha így, vagy úgy viselkednek, és később nehezen fognak visszatalálni valódi önmagukhoz.

A hitelességre való törekvés pedig nem csak a velük való viszonyomban, hanem minden kapcsolatomban rendkívüli fejlődést hozott. Hiteles ugyanis akkor vagyok, ha azonnal, szépítgetés nélkül kifejezem, amit érzek. Ha szeretetet érzek, akkor azt, ha haragot vagy félelmet, akkor azt.

Emlékszem, még kicsik voltak mindketten, amikor volt egy olyan napunk, amikor feszült voltam, sokat "pattogtam", és időnként türelmetlenül felcsattantam. A nap végére aztán rájöttem, mi okozta ezt, és este, mielőtt mesét olvastam volna, erről is beszéltem nekik. Elmondtam, mindez nem róluk szólt, más miatt történt, és sajnálom, hogy ezt kellett átélniük. Újra elmondtam, mennyire szeretem őket, és bocsánatot kértem. Nem ígértem meg, hogy többet nem fog előfordulni, mert tudtam, ezt nem garantálhatom.

Így váltak a gyerekeim a tanítóimmá is egyben ...

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az az életemben, akinek a társaságában nyugodtan lehetek önmagam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Az érzéseim érvényesek. Bármikor kifejezhetem őket, és beszélhetek róluk.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim