Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Dicséret - vasárnapi szerelmes útravaló

’15febr08
hozzászólok
Dicséret - vasárnapi szerelmes útravaló

Több mint 25 éve történt, hogy először az elismerés fontosságáról tanultam. Egy olyan cégnél dolgoztam - és egy olyan képzési módszert tanultam meg -, ahol a nyílt, őszinte elismerés, és a pozitív hozzáállás volt az alapja annak, ahogy magunkat, a többi embert és a világot megközelítettük.

A saját bőrömön tapasztalhattam meg, milyen sokat jelent, hogy akik engem tanítottak - és egyben a főnökeim voltak - gyakorlatilag minden apróságért, azonnal megdicsértek. Rövid időn belül szárnyalni kezdtem. Biztonságban éreztem magam; ráláttam olyan képességeimre, amelyekről korábban nem tudtam; bátran és kíváncsian fogadtam a kihívásokat; elmúlt a változástól való félelmem; nyitott és jókedvű lettem.

A néhány év alatt, amit ott töltöttem, a világnézetem elkezdett gyökeresen átalakulni, és a figyelmemet fokozatosan a negatívról a pozitívra fordítottam. Nem volt könnyű, mert - ahogy szinte mindenki, én is - úgy szocializálódtam, hogy ami jó, az természetes, ezért említésre sem méltó, ami rossz, azt viszont azonnal szóvá kell tenni, és ki kell javítani.

A bennem lezajló változás megzavarta a környezetemet is, mert sokáig természetellenesnek észlelték, hogy elkezdtem kimondani mindazt, ami örömet okoz és tetszik nekem. Volt, aki azt állította, teljesen kifordultam önmagamból. Igaza volt, és én örültem ennek a kifordulásnak, mert teljesebbé és boldogabbá tette az életem.

Akkor még nem is tudtam, hogy mély, önismereti útra léptem, amely egyszer majd oda vezet, ahol most tartok. Akkor még nem tudtam, eljön majd az idő, amikor szükségem lesz az évek alatt felhalmozott szeretetre és elismerésre, mert rá kell majd néznem arra is, ami sebzett, és meggyógyítandó bennem.

Azt pedig csak néhány éve tudom, hogy akkor is elismerése méltó, és szeretni való vagyok, amikor éppen nem csinálok semmit jól, és úgy érzem, minden eddigi tanulás hiábavaló volt. Ilyenkor kell a legnagyobb gyengédséggel és támogatással körbevennem magam, mert ez vezet vissza a béke és az öröm birodalmába.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az a 10 dolog, amit a legjobban szeretek magamban és az életemben?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bárhol vagyok, szeretet és szépség vesz körül.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni, ami önmagad szeretetében, és így a párkapcsolati boldogság megtapasztalásában eddig akadályozott, akkor gyere el február 19-én a Teremtő összhang meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim