Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Aggodalom - keddi szerelmes útravaló

’15jan27
3 hozzászólás
Aggodalom - keddi szerelmes útravaló

Édes Istenem, aggodalom van a szívemben. Valaki, akit szeretek, és aki fontos nekem, átmenetileg kibillent egyensúlyi állapotából, és megbetegedettnek észleli a testét. Tudom, hogy szabad akaratából választotta ezt (még akkor is, ha ennek nincs tudatában), én mégis szeretném inkább gyógyultnak látni. Nem akarom, hogy szenvedjen. Nem akarom, hogy fájdalmai legyenek. Szeretném pusztán a gondolataim és a szeretetem erejével meggyógyítani őt, ám ehhez nem elég erős a hitem. És azt is tudom, hogy ehhez elsősorban az ő közreműködése kell. Tehetetlen vagyok, amíg ő meg nem éli azt, ami miatt ez az egész helyzet létrejött.

Mindeközben azzal is tisztában vagyok, hogy te mindannyiunknak csak a szeretet, a béke, az öröm, az egészség megtapasztalását rendelted. A te akaratod az, hogy boldogok legyünk, nem az, hogy szenvedjünk. Ha megbetegszünk, az saját, támadó gondolataink eredménye, aminek sokszor még csak tudatában sem vagyunk.

Kérlek, mutasd meg nekem, mit gyógyítsak meg magamban ahhoz, hogy az ő gyógyulását elősegítsem. Tudom, hogy egy magasabb szinten mindenki összekapcsolódik mindenkivel, így az én gyógyulásom másokra is hatással van. Ha nekem sikerül elengednem támadó gondolataimat, azzal az ő elméje is megtisztul ezektől. Hiszen, ha nem lenne dolgom ezzel a betegséggel, akkor nem lenne ennyire közel hozzám az, aki éppen ezt választotta most legfőbb megtapasztalásnak.

Köszönöm, hogy utat mutatsz nekem ebben. Tudom, hogy nincs más tennivalóm, mint a te szereteteddel összekapcsolódva, szeretetet küldeni neki, és az egész helyzetnek. Ha képes vagyok elfogadni, és szeretetemmel körbevenni mindazt, ami történik, a gyógyulás útjára lépünk mindketten. Hiszen minél inkább ellenállok, minél inkább haragszom, annál több erővel ruházok fel mindent. Minél inkább elengedek, minél inkább átadom neked az irányítást, annál hamarabb visszatér lelkembe a béke.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a környezetemben, akinek arra van szüksége tőlem, hogy ne támadjam, hanem elfogadjam a helyzetet, amiben van?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretettel veszem körbe minden eddigi sebzettségemet, és meggyógyítom magam.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél február elején újjászületni, és mindent tiszta lappal kezdeni, akkor gyere el február 5-én az Új kezdetek szívgyógyító szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Jutka’15 jan 27 - 08:45

Kedves Kriszta,
párom reflux problémával él évek óta, mielőtt még megismertem is. Tudom, hogy a gyomor problémája édesapjával való viszonya miatt alakult ki, és amíg meg nem javul ez a viszony, nem múlnak el a gyomor panaszai. Nekem jó a viszonyom az apukájával. Amit én látok, mindkét fél 50-50 %-ban hibás. Hogyan tudnék segíteni neki.

Üdv, Jutka

Sarkadi Kriszta’15 jan 27 - 09:05

Kedves Jutka!

Azzal tudsz segíteni, ha ezt a fohászt hangosan felolvasod magadnak reggel és este. Aztán még azzal is, ha tudatosítod, hogy senki sem hibás, mert mindenki éppen a tőle telhető legjobbat és legtöbbet teszi. Végül pedig azzal, hogy ránézel a saját édesapáddal való kapcsolatodra, és arra is gyógyulást kérsz. A legfontosabb talán az, hogy ne akard mindenáron megjavítani a másikat, hanem fogadd el így, ahogy most van. Ekkor tér vissza elmédbe a béke, és a gyógyulás magától bekövetkezik.

Szeretettel,

Kriszta

Jutka’15 jan 28 - 08:56

Kedves Kriszta,
8 hónapos voltam, amikor a szüleim elváltak, de nem érzek semmi negatívat az édesapámmal kapcsolatban. Persze lehet, hogy a tudatalattimban ott vannak évek után az ezzel kapcsolatos tapasztalatok, amikre viszont emlékszem. Valószínű, hogy ezeket az emlékeket kéne elengednem a kérdésem érdekében. Erre lenne javaslatod?

Jutka

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim