Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Látok - szombati szerelmes útravaló

’15jan24
hozzászólok
Látok - szombati szerelmes útravaló

Három vagy négy lakásnál többet nem kellett megnéznem ahhoz, hogy megtaláljam azt, amelyikbe be akarok költözni. Az egyik a valóságban sokkal lelakottabb és elhanyagoltabb volt, mint az a hirdetésben bemutatott képeken látszott, és a csalódottságomat látva az ingatlanos arra kért, mondjam el, mi az, ami nem tetszik. Amikor ezt megtettem, megkérdezte:
- Te ezzel foglalkozol? Lakberendező vagy?

Meglepődtem a kérdésen, mert úgy éreztem, olyasmiről beszélek, amit mások is ugyanígy látnak. Hiszen a lakást régóta hirdetik, mégsem akarta eddig kivenni senki.

Az azonban igaz, hogy mindig örömet okoz azzal foglalkozni, hogy az otthon, amiben élek, hangulatos, tápláló, és harmonikus legyen. Így, amikor sok évvel ezelőtt a kedvesem feltette nekem ezt a kérdést, tudtam, hogy el kell kezdenem beszélni arról, ami bennem zajlik:
- Azt látom, hogy legalább fél éve nem nyúltál a lakáshoz. Félbe maradtak dolgok, amikbe belefogtál, meg azok a változtatások sem valósultak meg, amiket együtt terveztünk el. Mi az oka ennek?

Azért nem tudtam akkoriban figyelmet szentelni közös otthonunknak, mert a szívem már nem volt ott. Úgy éreztem, nekem az a hely már nem az otthonom. Szinte teljesen megszűnt az egyébként állandóan jelenlévő, örömteli késztetés arra, hogy bármit is átalakítsak; szebbé, jobbá tegyek.

Ugyanezt figyeltem meg akkor is, amikor egyedül éltem. Amikor elkezdtek elromlani, vagy tönkremenni a lakásomban a dolgok, és én nem javítottam meg, nem cseréltem ki, nem hoztam rendbe őket, akkor tudtam, eljött a változás ideje, hamarosan költözni fogok.

Ezek az élmények segítettek ráébredni arra, hogy ha bármilyen kérdésemre választ keresek, nem kell mást tennem, mint körülnézni az életemben. Minden, ami velem történik; minden, amit látok és hallok, arról mesél, ami bennem zajlik.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen kérdésemre keresem a választ éppen most? Mit üzen erről az, amit magam körül látok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Szeretettel figyelek magamra, és szeretettel figyelek az életemre.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél február elején újjászületni, és mindent tiszta lappal kezdeni, akkor gyere el február 5-én az Új kezdetek szívgyógyító szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim