Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 december
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Távolság - pénteki szerelmes útravaló

’15jan23
hozzászólok
Távolság - pénteki szerelmes útravaló

Szeretett Istenem, amikor a kedvesemre gondolok, aki már nincs velem, még mindig félelemmel és elutasítással telik meg a szívem. A sok különleges élmény, amiket vele átéltem, mind eltörpül a harag érzete mellett. Még soha ennyire kiszolgáltatottnak és elveszettnek nem éreztem magam. Tőled is rettenetesen távol kerültem. A támadó gondolataimat nem csak kifelé, hanem befelé is fordítottam, így rendszeresen megbetegedtem, és minden még rosszabb lett. Képtelen voltam felismerni, hogy mindezt pusztán a saját gondolataimmal teremtem. Nem láttam tisztán, és hol őt hibáztattam, hol magamat. Teljesen elvesztem a félelem és a harc illúziójában. Mindez persze újra félelemmel tölt el, mert nem akarom, hogy megismétlődjön.

Hiszen én tudom, hogy a valóságban (ott, ahol mindannyian egyek vagyunk, és csak a szeretet létezik) ez meg sem történt. Tudom, hogy a szeretet, aki valójában vagyok, sokkal hatalmasabb és erősebb az ego bármely játszmájánál. Mégis elvesztem ebben a játszmában, és rengeteg fájdalmat okoztam mindkettőnknek.

Kérlek, segíts nekem, és mutass rá azokra a (valószínűleg bűntudatból és félelemből fakadó) gondolatokra, amelyekkel időnként a szeretetet nélkülöző világot és kapcsolatokat teremtek magamnak. Figyelmeztess, és vegyél körbe szereteteddel, amikor éppen eltévedni készülök. Mutasd meg nekem a hatalmi harcok játszmájából kivezető utat. Tedd lehetővé, hogy visszatérjek hozzád; visszatérjek a békébe.

Köszönöm, hogy sohasem hagysz el, hogy mindig itt vagy velem, hogy hozzád bármikor fordulhatok. Köszönöm megtartó szeretetedet, amire mindig támaszkodhatok. Érzem, ahogy megszületik, és egyre növekszik bennem a megbocsátás. Tudom, semmi mást nem kell tennem, mint újra és újra megnyitni magam neked, hogy eláraszthass gyógyító fényeddel, és kitakaríthass belőlem mindent, ami a szeretet áramlásának útjában áll. Most odaadom neked magamat, ezt az embert, és a kapcsolatunkat, hogy megtisztulva, és szeretettel átitatva engedhessük el egymást. Áldás.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az, akinek még mindig nem tudtam megbocsátani?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Kitárom a szívem, és engedem, hogy a gyógyító fény átjárja, és feltöltse szeretettel.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél február elején újjászületni, és mindent tiszta lappal kezdeni, akkor gyere el február 5-én Az Új kezdetek szívgyógyító szertartásra!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim