Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Különlegesség - csütörtöki szerelmes útravaló

’15jan22
hozzászólok
Különlegesség - csütörtöki szerelmes útravaló

Miért baj a különlegesség érzése a párkapcsolatokban? Mégsem érvényes az elmélet, hogy minden ember különleges és egyedi? És ennek tiszteletben tartásával keressük a hozzánk illő társat? Ez már régóta értetetlenséget okoz bennem.

Ezt a kérdést kaptam a napokban valakitől, aki szorgalmasan végzi Chuck Spezzano: Ha fáj, az nem szerelem című könyvének gyakorlatait, és így egyre közelebb kerül ahhoz, hogy valóban méltó párkapcsolatra leljen. Ebben a könyvben esik szó arról, hogy ha a különlegesség érzetére vágyunk, hátráltatjuk magunkat a valódi szeretet, és a boldog, harmonikus párkapcsolat megtapasztalásában.

Igen, minden ember különleges és egyedi, úgy, ahogyan most van. A félreértést az okozza, hogy ezzel tulajdonképpen nem vagyunk tisztában, ezért a visszaigazolást kívülről várjuk. Az én vágyaim között például sokáig kifejezetten ez szerepelt: az én párom egy különleges férfi kell legyen. Miért? Azért, mert akkor az ő különlegességéből rám is hullik egy kicsi. Én attól leszek különleges, hogy egy ilyen különleges férfit tudhatok a páromnak. Addig nem vagyok az, amíg ez meg nem történik velem. Ezért aztán a párkapcsolatban azzal ejtjük magunkat csapdába, ha azt várjuk a párunktól (sőt, gyakran magától a párkapcsolat lététől), hogy éreztesse velünk: különlegesek vagyunk.

A téves irányt tehát akkor választjuk, amikor a különlegességet valamihez vagy valakihez képest határozzuk meg. Azért vagyok különleges, mert ... ha megpróbálod befejezni ezt a mondatot, valószínűleg egy meglehetősen hosszú felsorolásod születik (vagy épp ellenkezőleg, nem jut eszedbe semmi). Ám erre a felsorolásra egyáltalán nincs szükség. Különleges vagy és kész. Nem a többiekhez képest így, vagy úgy, hanem már most is, és mindig. És a többiek is ugyanilyen különlegesek, nem hozzád képest, hanem már most is, és mindig.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mitől szoktam azt érezni, hogy különleges vagyok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Különleges vagyok és egyedi. Most, és mindörökké.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni a különlegesség utáni vágyat, és összekapcsolódni a mélyről fakadó, valódi önbizalommal, akkor gyere el január 22-én (vagyis ma este) Az élet szép! című meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim