Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Elfogadás - hétfői szerelmes útravaló

’15jan19
hozzászólok
Elfogadás - hétfői szerelmes útravaló

Rendben. Most már tudod, hogy amit valaki másban látsz, és oly rettenetesen zavar, az mindig rólad szól valahogy. De mit lehet kezdeni ezzel az információval? Miért fontos ezt felismerni? Hasznodra van egyáltalán?

Ez attól függ, hogy mit szándékozol kezdeni az életeddel. Ha boldogságra, harmóniára, békére, örömre, szeretetre vágysz - és ezek egyelőre nem teljes mértékben részei a hétköznapjaidnak -, akkor mindenképpen fontos felfigyelned mindenre, amit mások tükrében önmagadról megláthatsz.

Az első, amit érdemes tudatosítanod, hogy a másik sohasem "direkt" csinálja. Senki sem határozza el előre, hogy téged ezen vagy azon a módon fog idegesíteni. Ő nem tesz mást, mint önmagát adja minden helyzetben, és te vagy az, akit valami miatt ez mindig zavar. Lehet, már százszor elmondtad, hogy csinálja másképp, de ha nem teszi, az azt jelenti, hogy képtelen erre. Hiába mondod el újra és újra, nem fog változni semmi. Ebből a helyzetből az egyetlen kiút az, ha a saját hozzáállásodon változtatsz.

Muszáj lesz elfogadnod, sőt megszeretned őt ilyennek. Muszáj lesz elfogadnod, sőt megszeretned magadban azt a részt, aki ugyanilyen. Amikor ez megtörténik, az egész probléma magától feloldódik, és megszűnik. Neked úgy tűnik majd, hogy a másik megváltozott, de nem: te látod őt másképp. Időnként pedig az is előfordul, hogy ezek az emberek eltűnnek az életedből: ha a munkatársad volt, áthelyezik, ha egy ismerősöd, vagy barátod, akkor elköltözik, és így tovább.

Vajon hogyan lehet egy ilyen embert, s az ő zavaró tulajdonságát benne, és magamban is elfogadni, megszeretni? Nem kell hozzá más, mint az, hogy hajlandó légy erre, és kifejezd erre vonatkozó szándékodat, valahogy így:

Most elengedem minden ellenállásomat azzal kapcsolatban, hogy meglássam, amit látnom kell. Szeretem és elfogadom őt épp olyannak, amilyen. Szeretem és elfogadom magam épp olyannak, amilyen vagyok.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Saját tulajdonságaim közül melyik az, amelyik kifejezetten zavaró lehet mások számára?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Pontosan úgy vagyok jó, ahogy vagyok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél lélekben összekapcsolódni leendő kedveseddel, hogy aztán minél hamarabb ténylegesen összetalálkozzatok, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim