Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 május
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Csábítás - pénteki szerelmes útravaló

’15jan16
hozzászólok
Csábítás - pénteki szerelmes útravaló

- Nem, én nem akarok megtanulni csábítani, mert az annyira csúnya dolog! - magyarázta nekem valaki egy beszélgetésben, és tényleg, a mi nyelvünkben ennek a szónak van egy kis negatív felhangja. Olyan, mintha a csábítás rögtön magában foglalná a faképnél hagyást is. Mintha csak azért csábítanék el valakit, hogy használjam, aztán eldobjam.

Az én szóhasználatomban viszont a csábítás egész mást jelent. Nekem a csábítás játék: a flört után következő tánc, amikor már teret adunk a tényleges ismerkedésnek; amikor már kifejezzük a vonzalmunkat; amikor hosszabbodnak a pillantások; mélyülnek a beszélgetések; sokasodnak és intimebbé válnak az érintések.

Meggyőződésem, hogy a legfőbb csáberő a figyelem. Amikor teljes figyelmedet szenteled valakinek, vagyis csak rá figyelsz, senki másra - és valóban az érdekel, hogy mi van vele, nem pedig azon gondolkodsz, hogy mit fogsz majd te mondani a következő pillanatban -, akkor ő remekül érzi magát a társaságodban.

Valójában nem is az a fontos egy ilyen beszélgetésben, hogy mit mondasz, hanem az, hogy miket kérdezel. Sokan úgy vélik, akkor jó társasági emberek ők, ha hosszan és érdekesen tudnak beszélni. Ám ennél sokkal fontosabb az, ha őszintén kíváncsi vagy a másikra, és ezt a kérdéseiddel ki is tudod fejezni. A figyelem a szeretet egyik alapvető kifejeződése: így, amikor valakit megajándékozol a figyelmeddel, ő érezni fogja, hogy tetszik neked, és vonzódsz hozzá.

Persze fontos, hogy a kérdéseid ne úgy sorakozzanak egymás után, mint egy állásinterjún - ez inkább vallatásnak tűnhet, nem pedig őszinte érdeklődésnek. Semmi mást nem kell tenned, mint a beszélgetés során megengedni magadnak, hogy természetes kíváncsiságodból fakadó kérdéseid a felszínre bukkanjanak. Aztán bátran mondd ki őket. Ha valaki tetszik neked, arra kíváncsi vagy. Ő pedig érzi ezt, és örömmel válaszol.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Mi az, amit a legszívesebben máris megkérdeznék attól, aki mostanában tetszik nekem?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Örömmel és könnyedén csábítom el a kedvesemet - újra és újra.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél lélekben összekapcsolódni leendő kedveseddel, hogy aztán minél hamarabb elcsábíthasd, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim