Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Vágyak - hétfői szerelmes útravaló

’15jan12
1 hozzászólás
Vágyak - hétfői szerelmes útravaló

Légy te magad a változás, amit látni akarsz a világban - intett minket Gandhi, India politikai és spirituális vezetője, az indiai függetlenségi mozgalom vezéralakja, aki élete során fokozatosan a békés ellenállás jelképévé vált.

Hogy jön ez ide? Mit keres Gandhi, meg a békés ellenállás a napi szerelmes útravaló témái között? Nos, úgy kerül ide, hogy ugyanezt a gondolatot érdemes a magadévá tenned, amikor a szerelmet, a párodat, az ideális társadat keresed, vagy amikor azon morfondírozol, mennyi baj van a kedveseddel.

Biztosan neked is van már listád arról, hogy milyen a számodra ideális párkapcsolat. Tudod már, milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen a jövendőbelid, és azt is tudod, te hogyan akarod érezni magad a kapcsolatban. Talán vizualizáltad már azokat a képeket, amelyek arról mesélnek, mi mindent csináltok együtt, merre jártok majd, hol fogtok lakni, stb.

Ám ahhoz, hogy mindez így is legyen, először neked kell olyanná válni, amilyennek a kedvesedet látni szeretnéd. Először neked kell olyan életet élned, amilyenre a kedveseddel vágysz. Ráadásul úgy, hogy az érem mindkét oldalát érvényesülni hagyod. Mutatok rá egy példát. Mivel tudom, hogy több a női olvasóm, az egyszerűség kedvéért ebből a szempontból fogalmazok, de természetesen mindenkire érvényesek lehetnek a leírtak.

Tegyük fel, erős, határozott férfira vágysz, aki képes kézben tartani és irányítani a saját életét. Ha így van, két kérdés merül fel:

  • Erős és határozott vagy? Képes vagy irányítani a saját életedet? Nem szorulsz rá mások támogatására? Ha te is ilyen vagy, akkor nagy eséllyel ilyen lesz a férfi is, aki megérkezik. Ám épp ezért ott kell legyen ugyanennek a másik oldala is:
  • Eleget voltál már erős és határozott? Képes vagy egyre többször elengedni az irányítási vágyat, és megengedni, hogy másoknak is igazuk legyen? Képes vagy azt mondani: Jó, legyen úgy, ahogy te akarod?

Hiszen, ha erős, határozott társad érkezik, őt nem fogod tudni irányítani. Csak akkor lesz harmonikus a kapcsolatotok, ha folyamatos közöttetek a kreatív kommunikáció, és mindig megtaláljátok azt a megoldást, amely mindkettőtöknek a lehető legjobb.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Egyetlen szóban megfogalmazva: melyik az az érzés, amit a számomra ideális párkapcsolatban leginkább át szeretnék élni? (Ha van kedved, írd meg nekünk a hozzászólások között!)

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Tudom, mit szeretnék, és azzal is tisztában vagyok, hogy az oda vezető utat nem nekem kell meghatároznom.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Gaia’15 jan 13 - 08:07

Összetartozás.

Gaia

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim