Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hazugság - csütörtöki szerelmes útravaló

’15jan08
hozzászólok
Hazugság - csütörtöki szerelmes útravaló

- Nem, nem akarom megmondani neki, hogy a Facebookon találtam meg a címét, hanem inkább azt mondom, hogy véletlenül erre jártam - magyarázta nekem lelkesen a fiatalember, így muszáj volt megkérdeznem:
- Miért gondolod azt, hogy nem mondhatod meg neki az igazat?
- Nem is tudom, talán mert attól félek, akkor megharagszik rám.
- Miért tenne ilyet? Miért haragudna meg azért, mert egyenesen válaszolsz a kérdésére? Azt, hogy valami sántít a válaszodban, úgyis meg fogja érezni ...
- Tényleg? Hát akkor ... nos ... de muszáj megmondanom az igazat?

Egyszerre szeretni való volt ez az ember, ahogy próbál a régi mintákból kikászálódni, és egyben elszomorító a gondolat, milyen sokan vagyunk, akik úgy véljük, az igazat nem lehet megmondani - akár kicsinek, akár nagynak tűnő dolgokról van szó. Egy másik férfi egyszer el is magyarázta nekem, hogy a férfiak tudattalanjában egy erőteljes tiltás rögzült erre vonatkozóan, így történhet meg az, hogy bizonyos dolgokat akkor is letagadnak, amikor már teljesen nyilvánvaló.

Én nem gondolom azt, hogy ezen a téren bármiféle különbség lenne férfiak és nők között, hanem csak azon kezdtem morfondírozni, mi motiválhat bárkit is arra, hogy a hazugságot válassza. Arra jutottam, ez is attól függ, mennyire vagyunk képesek felvállalni a felelősséget önmagunkért, az életünkért, a döntéseinkért.

Van, hogy azért hazudunk, mert félünk a másik reakciójától. Attól tartunk, ő majd nem fogja tudni kezelni az így kialakuló helyzetet, és valami baja esik. Megbántódik, elszomorodik, kétségbeesik. Ezért azzal, hogy visszatartom az igazságot, én döntök helyette, mert nem bízom abban, hogy képes lesz felelősséget vállalni az érzéseiért.

És van, hogy azért hazudunk, mert attól félünk, mi nem fogjuk tudni kezelni a kialakuló helyzetet - amelynek része a másik reakciója is. Ilyenkor attól tartok, nekem esik valami bajom - a másik valamilyen módon bántani fog: megharagszik, kritikussá válik, vagy faképnél hagy.

Ez utóbbi helyzet még azt a kérdést is felveti: Ha olyan kapcsolatban élek, amelyben nem mondhatok igazat, mert valóban, mindig agresszió a válasz, akkor vajon miért vagyok még mindig itt?

A hazugság azonban mindenképpen rombolja a kapcsolatunkat - akár kiderül, akár nem. Tudat alatt mindketten tisztában vagyunk vele, hogy sem önmagunkat, sem a másikat, sem a kapcsolatunkat nem tartjuk elég értékesnek ahhoz, hogy igazat mondjunk.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben vagyok hajlamos arra, hogy ne az igazat mondjam?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Nyíltan és őszintén kommunikálok önmagammal és másokkal is.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim