Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Ártatlanság - keddi szerelmes útravaló

’15jan06
hozzászólok
Ártatlanság - keddi szerelmes útravaló

- Mesélj nekem arról, amit a szerelemről és a párkapcsolatról eddig megtapasztaltál! - kértem Csengét, a 19 éves bölcset, aki gőzölgő teásbögrével a kezében üldögélt a konyhaasztalomnál.
- Mindig sokan forgolódtak körülöttem, de Gábor volt az első, akibe igazán szerelmes lettem. Sokáig nagyon szerettük egymást, ám másfél év elteltével én kezdtem úgy érezni, hogy már nem vagyok belé szerelmes. Tudtam, hogy ő mélységesen ragaszkodik hozzám, és úgy véli, bennem megtalálta élete párját. Szerettem volna elengedni őt, de attól féltem, ez túlságosan megviseli majd, ezért sokáig nem mertem lépni. Ezt a második másfél évet arra szántam, hogy újra és újra megpróbáltam feléleszteni magamban a tüzet, de sajnos nem jártam sikerrel. Lassan ráébredtem, hogy bármekkora fájdalmat is okozok ezzel, a saját érdekemben mégis csak ki kell lépnem a kapcsolatból.
- Mit gondolsz, mi okozta, hogy ennyire eltávolodtatok egymástól?
- Biztosan több minden, de szerintem leginkább az, hogy e három év alatt én rengeteget változtam. Gondolj bele, Kriszta, szinte még gyerek voltam, amikor megismerkedtünk! Egyszerűen megváltoztak az igényeim! A legszörnyűbb felismerés az volt, hogy Gáborral nem volt semmi probléma, ő továbbra is mindent meg akart adni, csak nekem már nem arra volt szükségem, amit ő adni tudott. A szívem már másfelé tartott. Nem egy másik fiú felé, csak tőle el.
- Végül hogyan történt a szakítás?
- Nagyon sokáig halogattam, mert mindig a megfelelő alkalomra vártam, ami persze sohasem jött el. Végül egyszer csak kibukott belőlem: Már nem vagyok beléd szerelmes ...
- És ő?
- Teljesen összetört. Rossz volt így látni. Azonnal összepakolta, és a kezembe nyomta az összes cuccomat, és közölte, hogy látni sem akar többet. Sokáig lelkiismeret furdalásom volt amiatt, hogy ekkora fájdalmat okoztam, de közben arra is rájöttem, hogy azért mert valakit sajnálsz, és nem akarod megbántani, azért még nem teheted tönkre a saját életedet. Kifogás mindig lesz arra, hogy ne tedd meg, amit meg kell tenned, de akkor abba meg te romlasz bele. Más boldogsága miatt nem szabad feláldozni a sajátunkat, és ezt a másiknak tiszteletben kell tartania. Ha így működünk, akkor valószínűleg önzőnek fognak tartani, de ezen túl kell lépni, mert az ember a saját jólétéért felelős elsősorban, és ha erről nem tud gondoskodni, akkor nem tud másoknak sem adni, és akkor abba meg belebetegszik a lelke.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen helyzetekben mondok le a saját boldogságomról csak azért, hogy másoknak ne okozzak csalódást? 

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • A boldogságomért egyedül én vagyok a felelős.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnél mágnesesen vonzóvá válni a szerelem, valamint a hozzád illő, ideális társ számára, akkor gyere el január 25-én és február 1-én a Mágnes Műhelybe!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim