Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 július
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Macska - vasárnapi szerelmes útravaló

’14dec07
hozzászólok
Macska - vasárnapi szerelmes útravaló

Szaffi igazi boszorkánymacska volt. Koromfekete szőréhez gyönyörű, narancssárga szemek társultak. Egy macskaeledel reklámba is beválogathatták volna, mivel amikor hazahoztuk, még csak egy szutykos, alultáplált kölyök volt, ám néhány hónap múlva már selymes szőrű, magabiztos, erős cicalánnyá serdült.

Amikor már jó néhány éve velünk élt, és egyik napról a másikra eltűnt (a kertbe is kijáróként bármi történhetett vele), ez a gondolat vert gyökeret az elmémben:
- Úgy ment el, ahogy én szerettem volna. Helyettem ment el. Így én maradhatok.

Addigra már mélyen hittem ugyanis, hogy a velünk szoros közelségben élő állatok valóban átvesznek tőlünk sok mindent. Amikor valamelyik kutyám vagy macskám megbetegedett vagy megsérült, azonnal elkezdtem magamban is gyógyítani azokat az énrészeket, amelyeknek a kibillentsége ilyen betegséget vagy sérülést okozna bennem.

Amikor Szaffit utoljára láttam, épp hazajöttem valahonnan. Ő bent volt a lakásban, és amikor kinyitottam az ajtót, úgy rohant ki, mintha menekülne. És soha többé nem jött vissza.

Igen, én is menekülni szerettem volna. El akartam menni úgy, hogy soha ne kelljen visszanéznem. Ám akkor úgy döntöttem, hogy ezt nem tehetem meg, és maradtam. A vágy azonban tovább élt, ezt szimbolizálta az, ami Szaffival történt.

Miközben a krízis közepén elkezdtem összerakosgatni szétesni látszó életünket, Szaffi rettenetesen hiányzott. Heteken át, minden egyes napon abban reménykedtem, egyszer majd újra feltűnik. Egyik éjjel pedig vele álmodtam.

Álmomban felém sétált egy földúton, és egy hófehér macska lépkedett mellette. Mindössze ennyire emlékeztem reggel, mégis jóleső érzésekkel töltött el. A szimbólumban biztos voltam, mert már éreztem a változás szelét: új korszak kezdődik, ahol tiszta lappal indulhatunk. Ám néhány nap múlva kiderült, hogy Szaffi (vagy a saját tudatalattim) nem csak üzenetet küldött, hanem mást is. Amikor a barátnőm felhívott, hogy elmesélje, hogyan randalíroztak már megint a nyolc hete megszületett kiscicái, megkérdeztem:
- Nincs köztük véletlenül egy fehér?
- A legtöbbjük mindenféle színű. Tiszta fehér csak egyetlenegy van. Egy lány.
- Akkor ő az. Hétvégén megyek érte.
Hópihének neveztük el.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Milyen élethelyzetből menekülnék, ha tehetném? Mi történik, ha megyek? Mi történik, ha maradok?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Amikor teljes a béke bennem, könnyedén és magabiztosan tudok dönteni.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha 2015-ben szeretnéd értékesnek és fontosnak tartani magad, és így olyan párkapcsolatban élni, amely örömet, boldogságot, kiteljesedést hoz, akkor rendeld meg az ideális életedet megteremtő online kurzust, A múzsa csókját! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim