Miracle Coaching Kft. - Blog Miracle Coaching Kft. hu Mon, 10 Sep 2018 22:00:00 GMT Mon, 10 Sep 2018 22:00:00 GMT <![CDATA[Szerelem és párkapcsolat: mi vár rád szeptemberben?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/614_Szerelem_es_parkapcsolat_mi_var_rad_szeptemberben/ It is either „Hell, Yeah!” or „No”.

Derek Sivers, amerikai vállalkozó és író fogalmaz így Anything You Want (Amit csak akarsz) című könyvében. Ennyire frappánsan nehéz magyarra fordítani a szöveget, de a jelentése a következő:

Ha valamire nem tudod azt mondani, „Hát persze!” „Még szép!” „Naná, hogy igen!”, vagy valami hasonlót, akkor nemet kell rá mondanod.

A szenvedélyesen élt élet remek meghatározása ez.

Persze első olvasatra ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/614_Szerelem_es_parkapcsolat_mi_var_rad_szeptemberben/ Mon, 10 Sep 2018 22:00:00 GMT
<![CDATA[Te is érezted már értéktelennek magad? ]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/613_Te_is_erezted_mar_ertektelennek_magad/ Ironikus, nem? Több milliárdnyi ember él a világon, és a rohamosan fejlődő technológiánk segítségével könnyebb összekapcsolódnunk, mint eddig bármikor, mégis sokan egyedül érezzük magunkat – ha nem is fizikailag, de érzelmileg mindenképpen.

Az online világban úgy gyűjtjük a barátokat, mint a forintokat a perselyben, és amennyire ezt, úgy azt sem érezzük igazán értékesnek. Igaz, időnként kapsz egy-egy „tetszik”-et, és talán több is jut neked, mint néhány hozzászólás, amikor a reggelidről, a születésnapodról, vagy a kisbabádról posztolsz. Sőt, valójában könnyen lehet, hogy hihetetlenül mély és jelentőségteljes kapcsolatokkal rendelkezel mind az online világban, mind a valóságban, és csak azért...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/613_Te_is_erezted_mar_ertektelennek_magad/ Mon, 20 Aug 2018 22:00:00 GMT
<![CDATA[Szerelem és párkapcsolat: mi vár rád augusztusban?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/612_Szerelem_es_parkapcsolat_mi_var_rad_augusztusban/ Sokszor írtam már arról az alapvetésről, hogy amire a figyelmünket fordítjuk, abból lesz egyre több.

Ennek most azért lesz különleges jelentősége, mert az augusztus a belenyugvás és az elfogadás fontosságáról szól. Ugyanis mindaddig, amíg nem tudsz megbékélni azzal, ami van, a figyelmed és ezáltal a gondolataid csakis a múltbéli csalódottság körül forognak. Ezzel pedig folyamatosan a szomorúság és a csalódottság állapotában tartod magad.

Nézzünk egy leegyszerűsített példát: a mai napod ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/612_Szerelem_es_parkapcsolat_mi_var_rad_augusztusban/ Thu, 02 Aug 2018 22:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád májusban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/611_Mi_var_rad_majusban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Ez a hónap csodálatos lehetőségeket tartogat, hogy önbizalomhiányodat meggyógyítsd, és könnyed, laza magabiztosságra cseréld.

Ehhez csak arra van szükség, hogy tudatosítsd: ez a hónap erről szól. Minden olyan helyzet, amelyben azt érzed, hogy nem kellesz, nem vagy fontos, nem vesznek észre, nem figyelnek rád, nem tartják tiszteletben a kéréseidet, megmutatja, hogy ismét engedtél „ördögi” gondolataidnak.

Régóta meggyőződésem, hogy az ördög nem kívül él, hanem ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/611_Mi_var_rad_majusban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Wed, 02 May 2018 22:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád februárban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/610_Mi_var_rad_februarban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Tudom, hogy időnként fontos kipanaszkodni magunkat valakinek, aki értő füllel és együttérzéssel hallgat minket. Arra kell csak figyelned, hogy miután kipanaszkodtad magad, elmondod-e ugyanezt (talán addigra már indulatok nélkül) az érintettnek is. Miért fontos ez? Tegyük fel, hogy ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/610_Mi_var_rad_februarban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Thu, 01 Feb 2018 23:00:00 GMT
<![CDATA[4 kulcsfontosságú lépés az igaz szerelem megtapasztalásához]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/609_4_kulcsfontossagu_lepes_az_igaz_szerelem_megtapasztalasahoz/ Amikor szerelmesek vagyunk, mind érzelmileg, mind szellemileg tudatosul bennünk az az állapot, amely lelkünk sajátja: a határtalan öröm.

A szeretet ezen páratlan, ragyogó, nagyszerű érzése az, amire a legmélyebbről vágyunk, amit a legszenvedélyesebben magunkhoz ölelünk, és amely a legteljesebben kitölt, amikor megérkezik az életünkbe.

A szellemünk számára a szerelem egy csodálatos szentély; érzelmeink számára pedig megfürdőzés a teljes átélésben. A szerelem egy békés, virágzó rét, ahol legkedvesebb álmainkat és vágyainkat dédelgetjük.

Olvass tovább, és derítsd ki, mi az a 4 kulcsfontosságú lépés, amely elengedhetetlen az igaz szerelem megtapasztalásához.


 

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/609_4_kulcsfontossagu_lepes_az_igaz_szerelem_megtapasztalasahoz/ Thu, 18 Jan 2018 23:00:00 GMT
<![CDATA[Írtam egy Szerelem Naptárt 2018-ra. Neked már van? ]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/608_Irtam_egy_Szerelem_Naptart_2018-ra._Neked_mar_van/ A legtöbbet azzal hozhatod ki a Szerelem Naptárból, ha nem csak elolvasod, hanem a benne foglalt javaslatokat meg is teszed. Érdemes naplót vezetned a tapasztalataidról: arról, hogy milyen gondolatokat és érzéseket indítanak el benned az olvasottak.

Minden hónaphoz írtam neked egy mantrát is: a legjobb az, ha ezt minden héten felírod magadnak azért, hogy sokszor lásd, és gondolatban elismételd. A helyét is megtaláltam. Amikor a hetedet a Secret Calendar-ban megtervezed, akkor baloldalon, lent találsz egy ilyet: Secret Heti Jegyzet. Ide írd be a mantrát, hogy minden nap a szemed elé kerüljön.

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/608_Irtam_egy_Szerelem_Naptart_2018-ra._Neked_mar_van/ Thu, 11 Jan 2018 23:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád januárban a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/607_Mi_var_rad_januarban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Az egyik kiteljesedésre váró célod valószínűleg neked is a boldog, harmonikus párkapcsolat, vagy legalábbis a kiegyensúlyozott, örömteli kapcsolat valakivel, aki fontos neked. Ezek a céljaink januárban kifejezett támogatást fognak élvezni. Ez a támogatás abban is megnyilvánul majd, hogy ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/607_Mi_var_rad_januarban_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Thu, 04 Jan 2018 23:00:00 GMT
<![CDATA[A szeretet szavai és egy ünnepi fohász]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/606_A_szeretet_szavai_es_egy_unnepi_fohasz/ A szeretet nem vágyik egyébre, mint beteljesíteni önmagát. De ha szerettek, és a szeretet vágyakat ébreszt, legyenek ezek a ti vágyaitok: hogy összeolvadjatok, s legyetek olyanná, mint a sebes patak, mely az éjszakában zengi dalát. Hogy hajnalban szárnyra kelt szívvel ébredjetek, és hálát adjatok az új napért, mely szeretetre virrad; hogy délben megpihenve a szeretet mámoráról elmélkedjetek; hogy az est leszálltakor hálával menjetek haza; s ha nyugovóra tértek, ajkatok azért mondjon imát, akit szerettek; dalotok őt dicsérje.

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/606_A_szeretet_szavai_es_egy_unnepi_fohasz/ Thu, 21 Dec 2017 23:00:00 GMT
<![CDATA[A szeretet 10 lépése]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/605_A_szeretet_10_lepese/ Azok találnak rá gyorsan a szerelemre, és azok élnek harmonikus párkapcsolatban, akik ugyanolyan mértékben tudnak adni és elfogadni is.

Mindez persze ott kezdődik, hogy az adás és az elfogadás egyensúlyát fenn tudjuk-e tartani önmagunkkal kapcsolatban: ugyanis, ha rendszeresen adsz magadnak, és azt lelkiismeretfurdalás nélkül, sőt örömmel el is fogadod, akkor ez a párkapcsolatodban sem fog nehézséget okozni.

Ezért arra gondoltam, a karácsonyig még hátralévő 10 napban az önmagadra fordított figyelemmel ajándékozlak meg. Így lehetőséged lesz szereteted jeleként könnyedén adni magadnak, és mindezt könnyedén el is fogadni magadtól.

Ha megteszed mindazt, amit egy-egy napra lebontva leírtam neked, rendkívüli módon megemeled a rezgésszintedet, és pozitív energiával feltöltődve, jókedvűen, szeretetet sugározva éled át az ünnepeket! (Arról nem is beszélve, mekkora vonzerőt gyakorolsz ezzel meglévő, vagy leendő kedvesedre!)

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/605_A_szeretet_10_lepese/ Thu, 14 Dec 2017 23:00:00 GMT
<![CDATA[Szeretsz szerelmesnek lenni? ]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/604_Szeretsz_szerelmesnek_lenni/ Nádasi Krisz író és szerkesztő minden kérdésemre türelmesen válaszolt és számtalan jó tanáccsal látott el – nem csak a szövegre, hanem a kiadás mikéntjére, sőt a marketingre vonatkozóan is. Nem csak a Szerelmeskönyv szerkesztője és lektora volt, hanem az én mentorom is. Nélküle nem lett volna bátorságom kiadni a Szerelmeskönyvet – az ő szakértelme és tapasztalata volt az, amire támaszkodhattam, valahányszor elbizonytalanodtam. Krisz nekem olyan, mint egy bába, aki könyvek és írók születését kíséri szeretettel, odafigyeléssel, nyugodt hozzáértéssel. Mélységesen hálás vagyok, hogy rátaláltam. Most ő írt a blogjában arról, milyen volt a Szerelmeskönyv kapcsán együtt dolgoznunk. Írásának a része 4 szerelmes útravaló és 4 illusztráció is, így ezeket elolvasva és megnézegetve képet kaphatsz arról, milyen is a Szerelmeskönyv belülről.

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/604_Szeretsz_szerelmesnek_lenni/ Mon, 11 Dec 2017 23:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád decemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén? ]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/603_Mi_var_rad_decemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Sok év távlatából már jó látom, milyen fontos volt az életem összes pillanata ahhoz, hogy most az lehessek, aki vagyok. Ahogy nyilván te is, én is számtalan, kihívásokkal teli időszakot éltem meg, és persze rengeteg olyat, ami tele volt örömmel és boldogsággal. Mindegyik fontos volt, és mindegyikre szükség volt. Érdemes volt átélnem minden ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/603_Mi_var_rad_decemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Thu, 07 Dec 2017 23:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád novemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/602_Mi_var_rad_novemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Amikor önismerettel kezdtem foglalkozni, és azokat a módszereket kutattam, amelyekkel boldog életet teremthetek magamnak, az első alapvetés, amit megtanultam, ez volt:

Ami figyelmet kap, az megnő.

Mindez több mint húsz éve volt, és az alapvetés mit sem változott, viszont ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/602_Mi_var_rad_novemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Thu, 02 Nov 2017 23:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád októberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/601_Mi_var_rad_oktoberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Sokan úgy vélik, a negatív érzelmek olyasmik, amiket nem szabad érezni, mert valami bajt okozunk velük. Szerencsére ez tévedés.

Ezeket az érzelmeket csak azért hívjuk negatívnak, mert nem szeretjük átélni őket. Ilyen a szégyen, a harag, a bánat, a félelem, a nyugtalanság, az aggódás. Ám nem okoznak semmilyen bajt – egyszerűen csak jelzik számunkra, hogy ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/601_Mi_var_rad_oktoberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Tue, 03 Oct 2017 22:00:00 GMT
<![CDATA[Mi vár rád szeptemberben a szerelem és a párkapcsolati boldogság terén?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/600_Mi_var_rad_szeptemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Minden hónap utolsó napján leülök a szőnyegre, kiterítem magam elé a kártyákat, behunyom a szemem, és veszek néhány mély lélegzetet. Amikor megfelelőképpen elcsendesedtem, megkérdezem:

Melyek a legfontosabb információk, amelyekre az olvasóimnak a következő hónapban szükségük van? Mi az, ami a leginkább segíti őket abban, hogy megtapasztalják a szerelmet és a párkapcsolati boldogságot?

Aztán – továbbra is behunyt szemmel, a belső vezettetésre hagyatkozva – kihúzom a kártyákat.

Az elsőt Tori Hartmann: A csakrák bölcsessége című csomagjából húzom. Ez erre a kérdésre válaszol: Miről szól ez a hónap?

A másodikat Esther and Jerry Hicks: Getting into the Vortex (Belépés a vonzás örvényébe) című paklijából húzom, amelynek ez az alcíme: Relationship Cards (Kapcsolati kártyák). Ebből erre a kérdésre kapunk választ: Mi lesz a feladatunk ebben a hónapban?

A harmadikat pedig Kris Carr: Crazy Sexy Love Notes (Őrülten csábos szerelmes üzenetek) című kártyáiból húzom, és ezt kérdezem hozzá: Mivel táplálhatjuk és támogathatjuk magunkat abban a folyamatban, amit a másik két kártya üzenete elindít?

Lássuk tehát, mi vár ránk szeptemberben!

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/600_Mi_var_rad_szeptemberben_a_szerelem_es_a_parkapcsolati_boldogsag_teren/ Fri, 01 Sep 2017 22:00:00 GMT
<![CDATA[Ha letennéd végre a fegyvert ...]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/599_Ha_letenned_vegre_a_fegyvert_.../ Ha mélységesen megszeretted magad olyannak, amilyen vagy, akkor már nem azért választasz partnert, hogy vélt hiányosságaidat általa pótold, és elvárd tőle, hogy boldoggá tegyen, hanem azért, hogy együtt tapasztaljátok meg azt az örömet, amit egyébként egyedül is jól ismertek már.

Mivel már tudod, hogy saját boldogságod egyedül rajtad múlik, nem akarod átalakítani a kedvesedet annak érdekében, hogy jobban érezd magad vele. Bármit is tesz, vagy nem tesz, mond, vagy nem mond, elfogadod és szereted őt – ahogy magadat is - olyannak, amilyen.

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/599_Ha_letenned_vegre_a_fegyvert_.../ Sun, 16 Apr 2017 22:00:00 GMT
<![CDATA[Írtam egy Szerelem Naptárt 2017-re. Neked már van?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/598_Irtam_egy_Szerelem_Naptart_2017-re._Neked_mar_van/ A 2017-es Szerelem Naptárban egy teljes évre szóló, boldog és szerelmes életet teremtő programot találsz.

Ha követed a leírtakat, minden hónapban lehetőséged lesz ráhangolódni azokra az energiákra, amelyek lehetővé teszik, hogy összhangba kerülj mindazzal, ami a természetben zajlik, és azzal, ami benned is megnyilvánulni kíván.

Meggyőződésem, hogy a párkapcsolati boldogság nem abból fakad, ha megtanulunk néhány trükköt arról, hogyan csábíthatjuk el a nekünk tetsző férfit, majd arról, miként kötözhetjük őt örökre magunkhoz. A szerelem akkor születik meg, és akkor marad velünk szívesen, ha ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/598_Irtam_egy_Szerelem_Naptart_2017-re._Neked_mar_van/ Thu, 29 Dec 2016 23:00:00 GMT
<![CDATA[A szeretet szavai és egy ünnepi fohász]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/47_A_szeretet_szavai_es_egy_unnepi_fohasz/ A szeretet nem vágyik egyébre, mint beteljesíteni önmagát. De ha szerettek, és a szeretet vágyakat ébreszt, legyenek ezek a ti vágyaitok: hogy összeolvadjatok, s legyetek olyanná, mint a sebes patak, mely az éjszakában zengi dalát. Hogy hajnalban szárnyra kelt szívvel ébredjetek, és hálát adjatok az új napért, mely szeretetre virrad; hogy délben megpihenve a szeretet mámoráról elmélkedjetek; hogy az est leszálltakor hálával menjetek haza; s ha nyugovóra tértek, ajkatok azért mondjon imát, akit szerettek; dalotok őt dicsérje.

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/47_A_szeretet_szavai_es_egy_unnepi_fohasz/ Fri, 23 Dec 2016 23:00:00 GMT
<![CDATA[Kell-e kompromisszumot kötni?]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/597_Kell-e_kompromisszumot_kotni/ Kell-e a kompromisszum, vagy nem kell? Ezt a kérdést már sokszor körbejártam, és a válaszom ez: kell, ÉS nem kell. Ebben a folyamatban a legfontosabb az, hogy amikor igazán szeretsz valakit, akkor a kompromisszumot nem érzed annak. A kapcsolatotok meghittsége fontosabb annál, hogy mindig a te akaratod érvényesüljön. Amikor viszont a kompromisszumokat összeszorított foggal kötöd, és úgy érzed, mindig te húzod a rövidebbet, akkor az már sajnos nem szeretet. Ilyenkor ...

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/597_Kell-e_kompromisszumot_kotni/ Thu, 17 Nov 2016 23:00:00 GMT
<![CDATA[Talán épp ezért nem élsz még boldog párkapcsolatban]]> http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/596_Talan_epp_ezert_nem_elsz_meg_boldog_parkapcsolatban/ - Szeretném én elengedni az irányítási vágyat, Kriszta, de nem megy. Tudom, hogy nem segíti a párkapcsolataimat, sőt, megnehezíti, hogy boldogan éljek bárkivel is. De úgy tűnik nekem, ez nem pusztán annyi, hogy elhatározom: abbahagyom az irányítást. Mi van ennek a mélyén? Hogyan tudnám ...
 

]]>
http://igazabolszerelem.hu/hu/blog/reszletek/596_Talan_epp_ezert_nem_elsz_meg_boldog_parkapcsolatban/ Sun, 23 Oct 2016 22:00:00 GMT