Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2020 október
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Égi randevú - meditációs est szerelmes társad bevonzására

 

Időpont:

2010. november 10.
18:00 - 20:00

Teltházas. Következő időpont: 2010.12.09.

Helyszín: Sziddhárta Közösségi Ház, 1068 Budapest,
Andrássy út 98.


Miről szól?


Ahogy mindenkire, rád is vár egy társ, akivel megélheted a létező legnagyobb szerelmet és szeretetet. Valahol már indulásra kész az a nő vagy férfi, aki épp rád vágyik, és épp veled szeretné átélni a szerelemben rejlő örömöket és fejlődési lehetőségeket. Ezen az estén egy vezetett meditáció formájában felvesszük vele a kapcsolatot. Elmondhatod neki, hogy mire vágysz, és megkérdezheted tőle, ő mit szeretne megkapni tőled. Létrehozunk egy olyan lelki összeköttetést, amely lehetővé teszi, hogy a köztetek lévő szerelem már a fizikai találkozás előtt elkezdjen kibontakozni. Szíveitek között felépítünk egy hidat, amellyel elkezditek vonzani egymást.
 

Kinek szól?

Köztünk a helyed ezen az estén, ha nyitott vagy a megszokottól eltérő, új módszerekre, és szívesen beleengeded magad egy szeretetteli, biztonságos, megtartó lelkiállapotba, amelyben összekapcsolódhatsz leendő társaddal. Neked szól ez a két órás, meditációs program, ha egyedül vagy éppen, és már nagyon vágysz rá, hogy megérkezzen a társad. Neked való akkor is, ha még semmit sem tettél társad bevonzásának érdekében, és neked való akkor is, ha úgy érzed, már annyi mindent kipróbáltál, és valami miatt eddig egyik módszer sem vált be.
 

Miért érdemes eljönnöd?

Ebben a meditációban a kapcsolat kettőtök között mindenképpen létrejön. Innentől kezdve nincs más dolgod, mint az intuíciódra hallgatva megtenni azokat a lépéseket, amelyek felkészítenek a szerelemre, és elvezetnek benneteket egymáshoz. Lehet, arra érzel majd késztetést, hogy

  • elkezdj többet törődni magaddal; vagy arra, hogy
  • nagyobb önismeretre tegyél szert; vagy arra, hogy
  • begyógyítsd régi sebzettségeidet; vagy arra, hogy
  • új, ismeretlen dolgokat próbálj ki; vagy arra, hogy
  • elengedd régi sérelmeidet; vagy arra, hogy
  • rendszeresen meditálni kezdj; vagy arra, hogy
  • fejleszd a kommunikációdat; vagy arra, hogy
  • új célokat tűzz magad elé; vagy arra, hogy
  • változtass a gondolkodásmódodon; vagy arra, hogy
  • elutazz valahová …

Bármi legyen is az, tudni fogod, hogy erre kell menned ahhoz, hogy a neked rendelt társsal összetalálkozz. Többé nem kell azon gondolkoznod, vajon mit kell még tenned ahhoz, hogy végre rád találjon a szerelem – elég, ha belső hangod finom iránymutatásait követed.


Miről lesz szó/mi fog történni?


Azért, hogy a meditáció során a lehető legtöbbet érjük el, előtte beszélgetéssel és játékos gyakorlatokkal megismerkedünk egymással, majd pedig ráhangolódunk arra a belső hullámhosszra, amely a meditációs állapothoz szükséges. A meditáció után pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy az átéltek megosztásával az élményt elmélyítsük, valamint választ kapjunk esetlegesen felmerülő kérdéseinkre.
 

Ők is ajánlják:

"Kriszta olyan őszinte alázattal figyelt rám és kísérte éveken keresztül utamat, változásaimat és fejlődésemet, hogy a biztonság ALAP volt a kapcsolatunkban. Tisztelve a határaimat, mindig tudta, mi a még megélhető és használható; türelmes volt hozzám; biztonságos kereteket teremtett nekem magamhoz a tudásán keresztül, és tudom, hogy minderre bármikor képes."
(Mogyorósi Anikó)"Akár kettesben, akár csoportban leszel Krisztával, a szerepek, a viszonyok végig tiszták és érthetőek lesznek. Lehetőséged lesz minden kérdésed feltenni, és ha nem tudnád, mit akarsz kérdezni, azt is segít tisztázni. Minden tudását, tapasztalatát működteti, hogy biztonságban legyél, és felszabadultan éld meg önmagad, vele és általa."
(Csajági Ildikó)"Már ezerszer meggyőződtem a saját párkapcsolataim fontos dilemmáikor és nehéz pillanataiban, hogy nem látok tisztán, amikor nyakig benne vagyok az adott helyzetben. A Krisztával átélt közös csoportok mindig segítettek rálátni magamra és a kapcsolatra. Megnyugodtam, és szeretettel tudtam visszalépni ezekbe a helyzetekbe."
(Demeter István)


 

Kinek nem való?

Ha éppen most sok interaktív játékkal és gyakorlattal megtűzdelt, mozgalmas önismereti estére vágysz, akkor inkább válassz többi programunk közül. Ennek az estének a középpontjában a belső csend megteremtése áll, hogy ott meghalljuk lelkünk és szerelmes társunk hangját.
 

Miért "égi" randevú a címe?

Azt, hogy milyen egy „földi” randevú, már mindannyian ismerjük. Sokszor átéltük már, hogyan jön létre egy ilyen találkozás akkor, amikor a testünk is jelen van. Most viszont máshogy közelítünk a kérdéshez: a randevú először a lelkünk szintjén jön létre; nem a fizikai testünk visz el oda, ahol találkozhatunk, hanem a lelkünk – mint egy, az égen szabadon szárnyaló madár. Azáltal, hogy átmenetileg megszabadulunk a fizikai test korlátaitól, egy sokkal magasabb minőségű kapcsolatot hozhatunk létre. Vagyis az összeköttetés létrejön még azelőtt, hogy testi valónkban is találkoztunk volna – függetlenül attól, hogy ki, hol tartózkodik éppen, elkezdhetjük hívni egymást, és felkészülhetünk a hamarosan beköszöntő szerelemre. Ismerkedni kezdünk, és kapcsolatunkat már azelőtt elkezdjük építeni, hogy találkoznánk.
 

Miért pont ezen a helyszínen?

Több alkalommal is jártunk már a Sziddhárta Közösségi Házban. A termeik hangulatosak, jól felszereltek, az ott dolgozók pedig rendkívül kedvesek és rugalmasak. Ezen a helyen valószínűleg azt is meg tudjuk oldani, ha váratlanul nagyobb teremre van szükségünk, mint amit eredetileg megrendeltünk. Ezen kívül könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval.

Tömegközlekedéssel: akár a 105-ös busszal, akár a Kis Földalattival érkezel, a Bajza utcai megállónál érdemes leszállnod. (térkép)

Autóval: mivel ez a város egy frekventált része, ha autóval jössz, kérünk, szánj időt a parkolásra is, hogy pontosan érkezhess! Ha biztosra akarsz menni, ide kattintva tájékozódhatsz a környéken található parkolóházakról.

Fontos! A szőnyegezett, tiszta teremben cipő nélkül leszünk, így, ha gondolod, hozz a lábadra egy meleg zoknit vagy puha papucsot.
 

Miért pont ezen a napon?

Ahogy A szerelem napja a péntek című írásomban olvashattad, a hét minden napja a bolygókhoz rendelt speciális energetikával rendelkezik, amely bizonyos tevékenységeket többletenergiával tölt fel azon a napon. Szerdán jól sikerül minden, ami a kommunikációval van összefüggésben, ezért, ha leendő kedvesünkkel szeretnénk kapcsolatba lépni, és a lelkünk szintjén beszélgetni, erre ez a nap a legalkalmasabb. Másrészt arra is gondoltunk, hogy – így, a hét közepén – jól jön egy kis pozitív légkörű, töltekező este, amikor megteheted, hogy csak magadra figyelsz, és a saját vágyaiddal törődsz.
 

És hogy-hogy csak ennyiért?

Ördög van a vezetékben?!

Játsszunk el a gondolattal: már megtaláltad a társad, de még nem költöztetek össze...

Hogyan tartjátok a kapcsolatot, amikor éppen nem vagytok együtt? Ha a válaszaid között ott volt a "telefonon" is, akkor most abba gondolj bele, hogy mennyit költenél az ő hívására mondjuk egy hónapban? 10.000 Ft-ot? 5.000 Ft-ot? Minden bizonnyal.

Ez a lehetőség azonban ennél jóval olcsóbban,
mindössze 3.800 Ft-ért
a rendelkezésetekre áll.

Ha hihetetlennek tartod, vagy nem bízol a sikerében: képzeld magad a következő XIX. századi angol bűnöző helyébe...

1845-ben az angliai Slough nevű faluban egy ismeretlen férfi meggyilkolt egy asszonyt, majd a szemtanúk szerint zsákmányával a London felé induló vonatra pattant. Azt gondolta, megmenekült.

Arra persze nem számított, hogy személyleírása a távíró segítségével már jóval a vonat megérkezése előtt Londonba jutott, és mire a vonat megérkezett a nyomozók már felkészülten várták a pályaudvaron.

A kor legújabb vívmányával, a vasúttal menekülő gyilkos meglepetésében mindent bevallott, és utána hosszasan gondolkodhatott azon, mi lehet az a szerkezet, ami még az ördögi gőzmasinánál is gyorsabban tud közlekedni?! :)

Lehet, hogy van más mód a kapcsolattartásra és kapcsolat-felvételre a telefonon kívül is?!

Légy bátor! Bízz bennünk! Jelentkezz most!

Várunk szeretettel.

A 2010.11.10-i időpont betelt.
A következő Égi randevú időpontja: 2010.12.09.

Jelentkezéshez kattints ide!


Kategóriák: Meditációs est

Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Program kategóriák


Ennek is örülni fogsz

Online konzultáció Krisztával

Eltakarítjuk belső akadályaidat, és ezzel szabad utat adsz a szeretet és a szerelem áram- lásának.  Tovább »

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Referenciák

"...elgondolkodtató írásokat olvastam honlapotokon, így feliratkoztam az Ariadné fonalára. Nem hiszek a véletlenekben, úgy érzem oka van, hogy Rátok találtam."

Barbara

"Mivel a szerelem téma, valamint a boldogság keresésének és megtalálásának spirituális vagy egyéb, ahhoz vezető módjai számomra nagyon aktuálisak, rákattintottam az oldalra. Nagyon összecsengenek az itt talált írások azzal amit jó ideje magaménak érzek, illetve gyakorlok."

Kántor Éva

"Először azt gondoltam, hogy ismét valaki, aki próbálkozik nagy igazságokkal, és kellemesen meglepődtem, hogy még mindig tud eredeti is lenni egy ilyen oldal, tudással, szakértelemmel a háttérben, nyitottan, integrált szemlélettel. Elolvastam a Kapcsoskönyvet is, amit nagyon hasznosnak találtam."

Renáta További referenciák

Korábbi írásaim