Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ahol a szíved, ott a kincsed is

’16okt17
1 hozzászólás
Ahol a szíved, ott a kincsed is

Ahol a szíved, ott a kincsed is – ezt a mondatot először Paulo Coelho Alkimista című könyvében olvastam, de tudom, hogy szerepel a Bibliában és A csodák tanításában is. Most azzal kapcsolatban került elő bennem, hogy egy előadásom után tovább gondolkodtam azon, vajon hányféle megközelítése van még annak, ahogyan magunkat szeretni tudjuk.

Hiszen önmagad szeretete sokkal több annál, hogy nagy nehézségek árán végre elfogadod, hogy olyan vagy, amilyen. Akkor érkezel meg a valódi szeretethez, amikor elkezded átérezni, mennyire megismételhetetlen és egyedi minden, ami téged jellemez. Akkor szereted magad igazán, amikor nem csak a sikereidre vagy büszke, hanem azon megtapasztalásaidra is, amelyek talán a bánaton és a kudarcnak érzékelt történéseken keresztül formáltak. Nem csak azt üdvözlöd örömmel magadban, amikre képes vagy, hanem látszólagos korlátaidat is, hiszen ezek is ugyanúgy egyediséged alakítói.

Minden, amit a szíveddel érzékelsz – az öröm és a bánat egyaránt – önmagadhoz vezet el, és ez a legnagyobb kincsed. Minél erősebb az önmagaddal létrehozott és fenntartott szeretetteljes kapcsolat, annál gazdagabb vagy. Ne utasítsd hát el azokat a helyzeteket, amelyekben összetört a szíved! Minden ilyen helyzet megnyitott annak, hogy idővel még több szeretetet légy képes adni és befogadni. Erősebbé tett, mert megmutatta, hogy nem félsz az élet viharaitól, hanem bátran megéled őket.

Hagyd hát abba a válogatást, és szeresd meg magad mindenestül! Nem szükséges azon morfondíroznod, mi lett volna, ha a dolgok másképpen történnek, mert minden tökéletesen zajlott le. Mindent azért éltél át, hogy az légy, aki ma vagy.

Egy pillanatra nézz magadra kívülről, és írd meg egy hozzászólásban: vajon mi lehet az, amit mások csak benned találnak meg, másban pedig nem? Mi az a különleges keverék, amit épp te képviselsz?

Átadom a szót neked ...

És persze legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta, szeretetterapeuta

Ha szeretnéd elengedni mindazt, amiről úgy érzed, most már nem megtart, hanem visszatart, gyere el november 3-án az Elengedés Szertartásra! >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Egyedül


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Zorka’16 okt 23 - 20:33

Az örökké vidám, meghódítandó virág-lány. :)

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim