Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2024 április
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

12 részes születésnapi ajándékom, neked is!

’14máj19
hozzászólok
12 részes születésnapi ajándékom, neked is!

Az igazabolszerelem.hu weboldalon 2010. májusában kezdtem el megosztani az olvasókkal mindazt, amit a szerelemről és a boldog párkapcsolatokról tapasztalok és tanulok. Rengeteg visszajelzést kapok arról, milyen sok támogatást nyújtanak ezek az írások azoknak, akik a párjukat keresik, és azoknak is, akik kapcsolatban élnek.

Óriási örömet nyújt (egyéni konzultáció vagy hétvégi elvonulás keretében) személyesen is találkozni az olvasóimmal, és a saját szememmel látni, ahogy a belső átalakulás megtörténik, és létrejön a vágyott párkapcsolati harmónia.

Tisztában vagyok vele, hogy nem tudok mindenkivel találkozni, ezért alkottam meg az online kurzusokat és a meditációs cd-ket. Ezen a módon azokhoz is eljuthatok, akik messze élnek, vagy más miatt nem megoldható a személyes találkozás.

Így aztán május nem csak a szerelem hónapja, hanem az igazabolszerelem.hu oldal születésnapja is! 2011-től kezdve minden év májusában küldök egy ajándékot azoknak, akik a kezükbe veszik Ariadné fonalát, vagyis feliratkoznak (vagy korábban már feliratkoztak) a párkapcsolati útvesztőből kivezető, értékes szerelmi útravalót tartalmazó hírlevelemre.

  • 2011-ben Kahlil Gibran : A próféta című könyvéből válogattam a szeretetről szóló legszebb idézeteket.
  • 2012-ben Elif Safak: Szerelem című könyvéből hangzik el az örömteli élet 40 szabálya.
  • 2013-ban Marianne Williamson: Illuminata című könyvéből fordítottam egy szépséges imádságot a szeretetteljes kapcsolatokért.
  • A 2014-es év ajándéka pedig egy 12 részes online kurzus, amely ezt a címet kapta:

 

A boldog kapcsolatok titka.

Kattints ide, és iratkozz fel, ha szeretnéd letölteni az ajándékokat!

Ariadné fonala >>>

 

A 12 részes online kurzusból egy teljes éven keresztül, minden hónapban küldök neked  egy részt, amely a segítségedre lesz abban, hogy szeretetteljes, harmonikus kapcsolatokban élj. Nem csak a kedveseddel, hanem mindenki mással is, aki fontos neked. Mindegyik "lecke" arról szól, milyen téves mintát érdemes észrevenned és meggyógyítanod magadban ahhoz, hogy megszülessen benned, és veled is maradjon a szerelem.

Az örömteli, boldog kapcsolatok kialakításáról és fenntartásáról az amerikai párkapcsolati szakértőtől és spirituális tanítótól, Chuck Spezzano-tól tanultam és tanulok a legtöbbet. Olyan, mintha a könyvein keresztül személyes párkapcsolati tanácsadásban részesülnék, én pedig nagy örömmel ki is próbálok mindent, amit javasol.

A boldog kapcsolatok titka című online kurzus anyagát egy magyarul még nem elérhető könyvéből válogattam. Az ötletet az adta, hogy az Álomból valóság szerelemteremtő elvonuláson feldolgozunk ebből a könyvből egy fejezetet, és az egyik résztvevő egyszer csak így sóhajtott fel:
- Ó, ez annyira jó! Nem akarod az egész könyvet lefordítani, Kriszta?

Az egész könyv lefordítását nem tervezem, de most, az igazabolszerelem.hu weboldal 4. születésnapja alkalmából szívesen közreadom a kedvenceimet.

Ennek a könyvnek a címe ez: If It’s Heartbreak, It Can Be Healed, vagyis:

Ha összetört a szíved, meggyógyíthatod.

Ebből kapod meg májusban az első részt, amelynek a címe:

Irányítás - ha szeretsz, azt úgy teszed, ahogy én akarom.

Nekem nagyon fontos volt ráébrednem, milyen erős bennem az irányítási vágy, vagyis mennyire úgy vélem: ÉN vagyok az, aki tudja, mi a jó azoknak, akiket szeretek. Sokáig úgy véltem, csak akkor vagyok biztonságban, ha minden (kisebb és nagyobb) történést az irányításom alatt tartok. Mindez pedig úgy történt, hogy én észre sem vettem, csak azt, hogy előbb-utóbb eltávolodnak tőlem azok, akiket inkább közel szeretnék tudni.

Ebből a fejezetből értettem meg,

  • mi az, ami ilyenkor történik;
  • miért alakult ez ki bennem;
  • miért távolodnak el, akik eddig közel voltak;
  • mit tehetek annak érdekében, hogy ezt átalakítsam magamban, és megtaláljam a párkapcsolati boldogságot.

Így juthattam el oda, hogy észrevegyem és kitakarítsam magamból azokat a (sokszor láthatatlan) elvárásokat, amelyek addig megnehezítették, hogy boldog, harmonikus kapcsolatokban éljek.

Kattints ide, a feliratkozás utáni napon töltsd le, olvasd el te is, és végezd el a benne foglalt, gyógyító gyakorlatokat:

 

Ariadné fonala >>>

 

Örömteli belső munkát kívánok hozzá!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

Kategóriák: Gyorssegély


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim