Sarkadi Kriszta

Az új kapcsolati minták hírnöke-
ként abban támogatlak, hogy megszülessen benned és veled maradjon a szerelem.

Ajándék, neked!Ariadné fonalaAriadné fonala

 Írásaim - blogértesítőm és egyéb fontos híreim - útmutatásait követve könnyedén kitalálsz a félelmek, az elvárások és a régi minták útvesztőjéből, hogy meg- érkezz a szerelem varázslatos birodalmába.

Vedd a kezedbe Ariadné fonalát, és fogadd el ajándékba letölthető gyakorlati útmutatónkat!


E könyvet elolvasva képessé válsz arra, hogy kialakítsd saját "boldogságreceptedet", és megtudd, vajon hogyan, mitől leszel boldog és kiegyensúlyozott a párkapcsolataidban.

Programajánló

2023 november
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kategóriák - csütörtöki szerelmes útravaló

’16febr25
hozzászólok
Kategóriák - csütörtöki szerelmes útravaló

Sokáig óriási segítséget jelentett nekem az, hogy akiket megismertem, különböző kategóriákba helyeztem. Feltérképeztem, kinek, milyen a személyiségtípusa, így már könnyű volt elfogadni, hogy ki, miért olyan, amilyen.

Gábor azért akar mindig a figyelem középpontjában lenni, mert Oroszlán a csillagjegye. Zsuzsának azért fontos mindenekfölött a siker, mert az Enneagram szerint 3-as a karaktere. Károly azért olyan búskomor néha, mert a melankolikusok közé sorolható.

Ezen a módon elkezdtem megtanulni azt, hogy elfogadjam: az emberek különbözők, és a legtöbb helyzetben egyáltalán nem úgy reagálnak, ahogyan én, ezért ezt nem is várhatom el tőlük. Teljesen fölösleges azon dühöngenem, hogy ezt vagy azt miért nem így, vagy úgy csinálta valaki.

A következő lépcső az volt, amikor már nem volt szükségem magyarázatra ehhez. Megértettem, hogy valójában mindegy, ki miért ilyen vagy olyan. Nem számít, hogy a csillagjegye, a karaktere, a személyiségtípusa, vagy a gyerekkorában átéltek hatására viselkedik-e úgy, ahogy. Nekem csak annyi a dolgom, hogy elfogadjam őt olyannak, amilyen, és adott esetben megvizsgáljam, mekkora közelségben tudok élni egy olyan emberrel, aki ezen a módon működik.

A harmadik felismerés pedig még ennél is messzebbre (vagy inkább beljebbre?) vitt. Ekkor arra ébredtem rá, hogy mindenki, akivel találkozom, a saját tükörképem. Valamilyen módon engem tükröz, és ha az, amit a tükörben látok, felzaklat, akkor bizony dolgom van vele. Ilyenkor olyasmit látok meg a másikban, amiről magamban nem tudok, ezért rávetítem, hogy észrevegyem végre. Ha pedig már észrevettem, akkor könnyű dolgom van: amikor "mindkettőnket" képes vagyok elfogadni és megszeretni ezzel a működéssel együtt, akkor az magától gyógyulni kezd, és fokozatosan átalakul.

Gyógyító kérdésed mára:

  • Ki az a közelemben, akinek a viselkedése a leginkább felzaklat?

Mai szerelemteremtő mantrád:

  • Bátran belenézek a tükörbe, és egyre jobban szeretem, amit ott látok.

Legyen csodálatos a mai napod is!

Szeretettel: Sarkadi Kriszta szeretetterapeuta

Ha szeretnéd megteremteni új önmagad, és új életed látomását, akkor gyere el március 17-én az Új kezdet meditációs estre!  >>>

Olvasója vagy már az Ariadné fonalának? Ez a neve a hírlevelemnek, amelyben olyasmiről írok, amit nem találsz meg itt, a weboldalon. Kattins ide >>>, és iratkozz fel, ha szeretnél elsőként értesülni mindenről, és szívesen letöltöd az ajándékokat is, amiket küldök.

Ha szeretnél velem találkozni, akkor kattints ide: Programok és egyéni konzultáció >>>

Ha pedig ahhoz érzel kedvet, hogy meditációs cd-t vagy online kurzust vásárolj, akkor kattints ide: Vásárlás >>>

Kategóriák: Napi szerelmes útravaló


Ha tetszett, kattints az alábbi linkekre, és oszd meg ismerőseiddel!

Hozzászólások

Ehhez a bejegyzéshez még nincsenek kommentek. Legyél Te az első, aki hozzászól!

Hozzászólás

Kérünk, a kiemelt mezőket mindenképpen töltsd ki!

Fontos: a rendszer 30 perc után automatikusan kiléptet; ezért ha a hozzászólásod megírása meghaladta a fél órát, akkor javasoljuk, hogy jelöld ki az üzenet teljes szövegét, másold (CTRL + C), majd végezz el egy frissítést (F5), illeszd be (CTRL+V), és csak ezután kattints az Elküld gombra!

A blogomról

A blogomról

Neked szól ez az oldal, ha vannak kérdéseid, és tenni akarsz annak érdekében, hogy szerelmi kapcsolataidban (is) olyan életet élj, amilyenre szíved legmélyéről vágysz. Számtalan izgalmas, egyben elgondolkodtató nézőpontot fogok eléd tárni, hogy saját megoldásod kialakítására inspiráljalak.

Ennek is örülni fogsz

Mesés életem könyve - Váltsd valóra az álmaidat!

Merj nagyot álmodni! Majd indulj el, váltsd valóra az álmaidat, és legyen neked is mesébe illő életed!  Tovább »

Szerelmeskönyv - Se testben, se lélekben ne légy egyedül

Ha szeretnéd mélységesen megszeretni önmagad és örömtelivé tenni az életed, akkor feltétlenül szerezz be egyet!  Tovább »

Szerelemteremtő online kurzusok

A gyakorlatok elvégzése olyan változást indíthat el az életedben, amely legmerészebb álmaidat is felülmúlja!  Tovább »

Szerelemteremtő meditációk

A rendszeres meditációval könnyedén szerelmes, boldog, harmonikus életet teremthetsz magadnak.  Tovább »

Ajándék: 1 könyv + 4 hanganyag!

Kattints, iratkozz fel most, és töltsd le a könyvet azonnal! Másnap pedig érkeznek a hang- anyagok!  Tovább »

Találkozzunk az Instagramon is!

Itt minden nap egy új, inspiráló haikut találsz, és pillanatképeket arról, hogy mi az, ami mostanában foglalkoztat.  Tovább »

Legolvasottabb
írásaim


Blog kategóriák

Korábbi írásaim